پارسا پیروزفر اولین فیلم سینمایی‌اش را می‌سازد

تیم پلازا - انتشار: 14 آبان 1404 14:04
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

پارسا پیروزفر، بازیگر سرشناس سینما و تئاتر ایران، به زودی نخستین فیلم بلند خود را کارگردانی خواهد کرد. این پروژه سینمایی که اکنون در مرحله پیش‌تولید قرار دارد، با تهیه‌کنندگی محمد یمینی – تهیه‌کننده فیلم «در انتهای شب» – شکل می‌گیرد. این دومین همکاری مشترک پیروزفر و یمینی محسوب می‌شود.

هرچند جزئیات دقیقی در خصوص عنوان فیلم، تیم پشت‌صحنه یا زمان آغاز فیلمبرداری منتشر نشده، اما شنیده‌ها حاکی از آن است که پروژه به زودی وارد فاز تولید خواهد شد.

پارسا پیروزفر، که طی سال‌ها فعالیت خود با نقش‌آفرینی در فیلم‌هایی همچون «مرد بارانی»، «شکلات» و «مهمان مامان» به محبوبیت رسیده و با کارگردانی آثار نمایشی موفقی نظیر «ملاقات» و «بینوایان» تجربه خود را در عرصه تئاتر تثبیت کرده است، اکنون قدم در مسیر تازه‌ای گذاشته و به کارگردانی سینمایی روی آورده است.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست