عرضه پیکسل واچ ۴ و پیکسل ۱۰ پرو فولد تا اکتبر به تعویق افتاد

تیم پلازا - انتشار: 14 مرداد 1404 16:21
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

وب‌سایت آلمانی WinFuture به نقل از «منابع موثق» گزارش داده است که گوگل قصد دارد در مراسم ۲۸ اوت (۶ شهریور) سری جدید پیکسل 10 و لوازم جانبی آن را معرفی کند، اما سه محصول کلیدی شامل پیکسل واچ 4، پیکسل 10 پرو فولد و پیکسل بادز 2a تا تاریخ ۹ اکتبر (۱۷ مهر) عرضه نخواهند شد. سایر مدل‌های پیکسل 10 مانند نسخه‌های استاندارد، پرو و پرو XL طبق برنامه در ۲۸ اوت روانه بازار می‌شوند.

منبع این گزارش دلیل اصلی تاخیر را «مشکلات زنجیره تامین» می‌داند، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرده است. این اولین بار نیست که گوگل با چنین تاخیری روبه‌رو می‌شود؛ سال گذشته نیز برخی مدل‌های سری پیکسل ۹ و لوازم جانبی نظیر پیکسل واچ 3 با تاخیر چند هفته‌ای به بازار آمدند. در سپتامبر ۲۰۲۴، گوشی‌های پیکسل 9 و 9 پرو XL حدود یک هفته پس از رونمایی در دسترس قرار گرفتند، اما مدل پیکسل 9 پرو و پیکسل 9 پرو فولد تا اوایل ماه بعد عرضه نشدند. عرضه پیکسل واچ 3 و پیکسل بادز پرو 2 نیز به ترتیب تا ماه سپتامبر طول کشید. گوگل آن‌زمان هیچ توضیح روشنی ارائه نکرد.

با وجود تاخیر یک‌ونیم‌ماهه، کاربران هنوز مشتاق‌اند تا از مشخصات و امکانات جدید پیکسل‌ها بهره ببرند. البته این تاخیر ممکن است بخشی از هیجان اولیه را کاهش دهد، ولی با توجه به انبوه شایعات و مشخصات لو رفته، همچنان انتظارات بالاست. هنوز مشخص نیست چه زمانی پیش‌سفارش پیکسل واچ 4 و پیکسل 10 پرو فولد آغاز می‌شود و آیا کاربران می‌توانند هم‌زمان با رونمایی آنلاین فرم ثبت سفارش را پر کنند یا خیر. با این همه، تأخیر عرضه‌ی Pixel Watch 4 و Pixel 10 Pro Fold نشان می‌دهد حتی غول‌های فناوری بزرگ هم در مدیریت زنجیره تامین چالش دارند. اگرچه خاطر برخی کاربران کمی مکدر می‌شود، معرفی رسمی امکانات و پیش‌سفارش‌ها احتمالاً تمرکز را از تاخیرها دور کرده و به جنبه‌های نوآورانه این محصولات معطوف خواهد کرد.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست