«روزهای آخر» آماده رقابت در جشنواره‌های داخلی و خارجی شد

تیم پلازا - انتشار: 2 اسفند 1404 14:02
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

فیلم کوتاه «روزهای آخر» پس از طی مراحل تولید و پشت سر گذاشتن فرآیندهای فنی، آماده حضور در جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی شد. همزمان با نهایی شدن نسخه فنی، پوستر رسمی این اثر نیز رونمایی شد تا آغاز مسیر تازه آن در چرخه اکران‌های جشنواره‌ای اعلام شود.

«روزهای آخر» در آستانه حضور در جشنواره‌ها

«روزهای آخر» به کارگردانی سجاد نوبهاری و تهیه‌کنندگی مانلی ابتهاج و سجاد کاظمی ساخته شده و با رویکردی انسانی و اجتماعی به موضوعی عاطفی و خانوادگی می‌پردازد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: زنی در روزهای پایانی بارداری، همزمان با مراقبت از پدر سالمندش که با بیماری آلزایمر دست‌وپنجه نرم می‌کند، درگیر اضطراب و عشق به پدر می‌شود. او برای تولد فرزندش راهی بیمارستان می‌شود، اما بازگشتش به خانه با اتفاقی پیش‌بینی‌نشده همراه است که مسیر زندگی‌اش را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بازیگران و عوامل

در این فیلم کوتاه، مانلی ابتهاج، علیرضا حنیفی و پریا محمدی به عنوان بازیگران اصلی حضور دارند.

فیلمنامه «روزهای آخر» را سجاد کاظمی نوشته و شاهین عبدی‌زاده مدیریت فیلمبرداری آن را برعهده داشته است. تدوین و اصلاح رنگ و نور توسط بابک رضوانی انجام شده و طراحی صحنه و لباس نیز بر عهده سجاد کاظمی بوده است. موسیقی این اثر را علیرضا صالحی‌نژاد ساخته و طراحی پوستر توسط فرشته علیجانی انجام شده است.

با پایان مراحل فنی، «روزهای آخر» اکنون آماده رقابت در جشنواره‌های سینمایی است و سازندگان آن امیدوارند این اثر اجتماعی بتواند در عرصه‌های داخلی و خارجی با مخاطبان ارتباط برقرار کند.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست