حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی جدید سامسونگ؛ کوچک‌تر، اما قدرتمندتر از همیشه

تیم پلازا - انتشار: 15 مهر 1404 10:57
ز.م مطالعه: 3 دقیقه
-

سامسونگ امروز از جدیدترین حسگر دوربین موبایلی خود با وضوح ۲۰۰ مگاپیکسل رونمایی کرد. این حسگر که کوچک‌ترین حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی این شرکت تا کنون است، وعده بهبود چشمگیر کیفیت عکس و فیلم را می‌دهد. با فناوری‌های جدید، این حسگر می‌تواند تجربه عکاسی موبایلی را به سطحی بالاتر ببرد و احتمالا در گوشی‌های هوشمند آینده به کار گرفته شود.

سامسونگ حسگر جدید ISOCELL HP5 را معرفی کرد، حسگری با ابعاد ۱/۱.۵۶ اینچ و وضوح ۲۰۰ مگاپیکسل (۱۶,۳۸۴ × ۱۲,۲۸۸ پیکسل) که اندازه هر پیکسل آن ۰.۵ میکرومتر است. این حسگر نسبت به نسل‌های قبلی کوچکتر است، اما با فناوری‌های نوآورانه، کیفیت تصویر را ارتقا داده است.

فناوری Dual Vertical Transfer Gate (D-VTG) و Front Deep Trench Isolation (FDTI) ظرفیت ثبت نور هر پیکسل را بهبود می‌بخشند. همچنین فناوری جدید DTI Center Cut (DCC) به بهبود فوکوس خودکار و کاهش نویز کمک می‌کند. سامسونگ ادعا می‌کند این حسگر ۱۵۰٪ افزایش در "conversion gain" و ۳۰ تا ۴۰٪ بهبود در کاهش نویز تصادفی دارد که کیفیت تصاویر در شرایط نور کم را به شکل چشمگیری ارتقا می‌دهد.

ISOCELL HP5 از یک میکرولنز دقیق برای تمرکز نور در هر پیکسل استفاده می‌کند و لایه ضد انعکاس نور با انتقال بالا (High Transmittance Anti-refractive Layer) میزان بازتاب نور را به حداقل می‌رساند. همچنین با ساختار عایق‌سازی اکسید‌محور، تداخل و کاهش نور کمتر می‌شود تا پیکسل‌ها بتوانند بیشترین بهره را از نور موجود ببرند.

این حسگر امکان زوم داخلی ۲ برابری با کیفیت اپتیکال را فراهم می‌کند و با لنز زوم ۳ برابری، امکان زوم بدون افت کیفیت تا ۶ برابر را می‌دهد. سیستم فوکوس خودکار Super QPD (PDAF) نیز دقت بالایی دارد.

سامسونگ همچنین فناوری‌های Smart ISO Pro و Staggered HDR را برای ثبت تصاویر HDR با کیفیت بالا به این حسگر اضافه کرده است.

  • Smart ISO Pro: ثبت همزمان دو فریم با ISO بالا/متوسط و ISO پایین برای تصاویر ۱۳ بیتی با بیش از ۵۵۰ میلیارد رنگ.

  • Staggered HDR: ترکیب همزمان تصاویر با نوردهی‌های مختلف برای رسیدن به دامنه دینامیکی بالا.

این حسگر می‌تواند تصاویر ۲۰۰ مگاپیکسلی را در کمتر از دو ثانیه پردازش کند و قابلیت فیلم‌برداری Full HD با سرعت ۲۴۰ فریم بر ثانیه، 4K با ۱۲۰ فریم بر ثانیه و 8K با ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. همچنین از فرمت‌های RAW با عمق ۸ تا ۱۴ بیت پشتیبانی می‌کند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که برندهای چینی مانند اوپو قصد دارند از این حسگر در مدل‌های آینده خود استفاده کنند. به عنوان مثال، احتمالا Oppo Find X9 Pro اولین گوشی مجهز به این حسگر خواهد بود که در ۲۴ مهرماه (۱۶ اکتبر) معرفی می‌شود. سامسونگ خود در آینده نزدیک از این حسگر در گوشی‌های گلکسی استفاده نخواهد کرد.

حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی جدید سامسونگ، گامی مهم در جهت ارتقای فناوری تصویربرداری موبایلی است. با ترکیب فناوری‌های پیشرفته برای بهبود فوکوس، کاهش نویز و افزایش کیفیت در نور کم، این حسگر نویدبخش نسل جدیدی از گوشی‌های هوشمند با توانایی عکاسی حرفه‌ای است. انتظار می‌رود که برندهای مختلف از این حسگر برای رقابت در بازار استفاده کنند و تجربه کاربری عکاسی موبایلی را تغییر دهند.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست