پس از وقفهای که از نخستین روز جنگ رمضان بر معاملات سهام سایه انداخت، سازمان بورس اعلام کرد بازار سهام از سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ فعالیت خود را از سر میگیرد.
به گزارش پلازا و به نقل از اقتصادنیوز، حمید یاری، معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس، با اعلام این خبر گفت برنامهریزیهای لازم برای آغاز معاملات سهام، انواع صندوقهای سرمایهگذاری در سهام و مشتقات آنها انجام شده است.
وی درباره دلیل توقف معاملات در این مدت توضیح داد: «هدف، صیانت از دارایی سهامداران، جلوگیری از بروز رفتارهای هیجانی و فراهم آوردن شرایط انجام معامله با اطلاعات دقیقتر و شفافتر بود.»
یاری با اشاره به اینکه سایر بازارها و ابزارهای بازار سرمایه بهتدریج از روزهای نخست جنگ فعالیت خود را از سر گرفته بودند، حضور گسترده فعالان در این بازارها را نشانهای از اعتماد عمومی به بازار سرمایه دانست. به گفته وی، با بازگشایی بازار سهام، فعالیت همه بخشهای بازار سرمایه تکمیل خواهد شد.
این در حالی است که برخی کارشناسان، توقف طولانی معاملات سهام را یک ریسک جدید برای بازار ارزیابی میکنند و باید دید واکنش سهامداران در روز بازگشایی چگونه رقم خواهد خورد.
