حس متفاوت تام هالند در بازگشت به نقش مرد عنکبوتی

تیم پلازا - انتشار: 20 مرداد 1404 09:31
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

در آغاز فیلمبرداری چهارمین فیلم «مرد عنکبوتی»، تام هالند اعلام کرد که بازگشت به این نقش نمادین برای او تجربه‌ای متفاوت است. این فیلم که محصول سونی و مارول است، در جولای ۲۰۲۶ اکران می‌شود.

تام هالند (Tom Holland)، ستاره مجموعه فیلم‌های «مرد عنکبوتی»، در ویدیویی که روز یکشنبه در اینستاگرام منتشر کرد، از حس و حال خود در اولین روز فیلمبرداری چهارمین قسمت این مجموعه گفت. او در حالی که لباس مرد عنکبوتی را به تن داشت، تأکید کرد که این تجربه برایش تازگی دارد.

تجربه‌ای جدید در فیلم چهارم

هالند گفت: «پوشیدن این لباس این بار حس متفاوتی دارد.» او همچنین به یک اتفاق جدید در این فیلم اشاره کرد و افزود: «این اولین بار است که در روز اول فیلمبرداری، طرفداران در صحنه حضور دارند، بنابراین به اشتراک گذاشتن این لحظه با آن‌ها واقعاً هیجان‌انگیز است.»

این چهارمین باری است که هالند کار بر روی یک فیلم مستقل «مرد عنکبوتی» را آغاز می‌کند. فیلم جدید که با عنوان «روزی کاملاً نو» (Brand New Day) از آن یاد می‌شود، برای اکران در تاریخ ۳۱ جولای ۲۰۲۶ (۱۰ مرداد ۱۴۰۵) برنامه‌ریزی شده است.

The Hollywood Reporter

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست