نقدهای متوسط برای ترون آرس در آستانه اکران

تیم پلازا - انتشار: 17 مهر 1404 13:09
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

به نظر می‌رسد این بار هم داستان بر سر «سبک بر محتوا» است. نقدهای اولیه «ترون: آرس» منتشر شده و منتقدان آن را یک جشن بصری و شنیداری با داستانی ضعیف توصیف کرده‌اند.

اولین واکنش‌ها به فیلم «ترون: آرس» (Tron: Ares) منتشر شده و به نظر می‌رسد این فیلم نیز مانند قسمت قبلی خود، نتوانسته دل تمام منتقدان را به دست آورد. این فیلم در حال حاضر امتیاز متوسط ۵۲٪ را در وب‌سایت راتن تومیتوز (Rotten Tomatoes) دارد.

بر اساس نقدهای منتشر شده، منتقدان به شدت از جلوه‌های بصری خیره‌کننده و موسیقی متن فیلم که توسط گروه ناین اینچ نیلز ساخته شده، تمجید کرده‌اند. با این حال، بسیاری از آن‌ها داستان فیلم را نقطه ضعف اصلی آن دانسته‌اند.

این واکنش‌های متوسط، کار را برای موفقیت تجاری فیلم سخت می‌کند. «ترون: آرس» با بودجه ۱۸۰ میلیون دلاری، برای سوددهی به فروش بالایی نیاز دارد. با این وجود، پیش‌بینی‌ها برای افتتاحیه ۸۰ تا ۹۰ میلیون دلاری، نشان می‌دهد که نام «ترون» و حضور جرد لتو (Jared Leto) همچنان برای مخاطبان جذاب است. این فیلم از فردا جمعه ۱۸ مهر اکران خواهد شد.

منبع: FandomWire

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست