سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد پوندی در صنعت فیلم بریتانیا

تیم پلازا - انتشار: 31 شهریور 1404 18:34
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

با تأیید طرح توسعه استودیو اسکای الستری، صنعت فیلم و تلویزیون بریتانیا آماده جذب ۲ میلیارد پوند سرمایه‌گذاری جدید و ایجاد هزاران شغل می‌شود.

صنعت فیلم و تلویزیون بریتانیا با یک خبر بزرگ تقویت شد. استودیو اسکای (Sky Studios) مجوز نهایی را برای توسعه عظیم مجموعه استودیویی خود در الستری (Elstree) دریافت کرد. این پروژه قرار است در پنج سال اول فعالیت خود، ۲ میلیارد پوند سرمایه‌گذاری تولید را به این کشور جذب کند.

این طرح توسعه که شامل افزودن ۱۰ استیج جدید و رساندن مجموع آن‌ها به ۲۲ عدد است، بیش از ۲۰۰۰ شغل جدید نیز ایجاد خواهد کرد. ریچل ریوز (Rachel Reeves)، وزیر خزانه‌داری بریتانیا، این پروژه را ستود و گفت: «این دولت از سازندگان حمایت می‌کند، نه مانع‌تراشان.»

دانا استرانگ، مدیرعامل اسکای، نیز با اشاره به حمایت‌های دولتی مانند معافیت‌های مالیاتی، گفت: «اقتصاد خلاق ما آماده است تا به یک نیروی محرکه برای رشد بریتانیا تبدیل شود.» استودیو الستری که میزبان ساخت فیلم‌هایی چون «شرور» (Wicked) بوده، با این توسعه، جایگاه خود را به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید فیلم در جهان تثبیت می‌کند.

منبع: Deadline

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست