ستاره کشتی کج به فیلم هایلندر پیوست

تیم پلازا - انتشار: 5 مهر 1404 17:32
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

یک خبر هیجان‌انگیز برای طرفداران اکشن! درو مک‌اینتایر، ستاره WWE، به گروه بازیگران پرستاره بازسازی «هایلندر» پیوست و قرار است نقش برادر شخصیت هنری کویل را ایفا کند.

گروه بازیگران بازسازی فیلم «هایلندر» (Highlander) به کارگردانی چاد استاهلسکی (Chad Stahelski) با اضافه شدن یک ستاره دیگر از دنیای کشتی کج، قدرتمندتر شد. درو مک‌اینتایر (Drew McIntyre)، قهرمان سابق WWE، رسماً به این پروژه پیوست.

مک‌اینتایر در این فیلم نقش انگس مک‌لاود، برادر کانر مک‌لاود با بازی هنری کویل (Henry Cavill)، را ایفا خواهد کرد. این دومین همکاری او با دیو باتیستا (Dave Bautista)، دیگر ستاره کشتی کج و بازیگر نقش شرور این فیلم، پس از فیلم «بازی قاتل» خواهد بود.

این فیلم که بازسازی نسخه کلاسیک ۱۹۸۶ است، از حضور بازیگران سرشناسی چون راسل کرو، کارن گیلان و جایمن هانسو نیز بهره می‌برد. دیو باتیستا پیش از این وعده داده بود که صحنه‌های اکشن این فیلم «در سطح جان ویک» خواهد بود. با توجه به سابقه کارگردان در مجموعه «جان ویک» و حضور این ستارگان اکشن، به نظر می‌رسد باید منتظر یک فیلم فوق‌العاده هیجان‌انگیز باشیم. تولید این فیلم به دلیل مصدومیت هنری کویل، برای اوایل سال ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است.

منبع: FandomWire

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست