نحوه عملکرد شبکه ریکوئست بسیار جالب است. در این بخش میخواهیم به این بپردازیم که روش کار پروژه REQ چیست؟ همانطور که پیشتر اشاره کردیم، ریکوئست پرداختهای مالی را تسهیل میکند؛ اما چگونه؟ بیایید با یک مثال شروع کنیم. تصور کنید یکی از کارمندان در یک شرکت فروشگاهی قصد دارد تا هزینه کالای خریداری شده را به اطلاع مشتری رسانده و مبلغ آن را دریافت کند. امروزه ثبت درخواست پرداختهای مالی به علت وجود واسطهها، ناامن، پیچیده و پرهزینه است. شبکه ریکوئست این مشکل را حل کرده است.
کارمند موردنظر با استفاده از سیستم پرداخت مالی REQ، یک درخواست پرداخت به همراه آدرس کیف پول ارز دیجیتال و مبلغ تراکنش، ارائه میکند. اگر درخواست از نوع فاکتور باشد، میتواند شامل شرایط و ضوابط پرداخت نیز باشد. پس از وارد شدن این جزئیات، کاربر میتواند درخواست خود را برای پرداخت بهطرف مقابل ارسال کند. این فرایند، یک رکورد در شبکه درخواست ایجاد میکند و به همه طرفهای درگیر اجازه میدهد تا فاکتورها و پرداختها را برای اهداف حسابداری پیگیری کنند.
هرچند در شبکه ریکوئست، هیچ واسطهای وجود ندارد و به دنبال آن، هزینه ناشی از واسطهها حذف میشود؛ اما انجام تراکنشها در شبکه رایگان نیستند. هر تراکنش در شبکه REQ با مقداری کارمزد همراه است. دلیل این موضوع، مقررات شبکه بلاکچین اتریوم و هزینه گس (Gas) آن است. این یعنی کاربران ریکوئست برای خدماتی که از اتریوم دریافت میکنند، هزینه پرداخت میکنند.
فهرست عناوین مطلب:
ویژگیهای این ارز دیجیتال
در این بخش به این سؤال پاسخ میدهیم که ویژگی شبکه REQ چیست؟ شبکه ریکوئست، یک شبکه لایهبندیشده است. همانطور که قبلاً به آن اشاره کردیم، ریکوئست بسیار منعطف است و به همین دلیل است که آینده ارز req را بسیار روشن و امیدبخش میکند. این شبکه برای داشتن این مزیت، از معماری سهلایه برخوردار است تا بتواند خود را برای اجرا در کاربردهای مختلف آماده کند.
این سهلایه عبارتاند از:
لایه هسته
شبکه ریکوئست مثل دیگر برنامههای مبتنی بر بلاکچین از یک هسته قوی برخوردار است. این موضوع لازمه تمام شبکههای بلاکچینی است. REQ با کمک این هسته قوی، از تمامی ارزهای دیجیتال مبتنی بر استاندارد ERC20 پشتیبانی میکند.
لایه افزونه
این لایه بهمنظور اجرای تراکنشها بهصورت ایمن و قابلاعتماد ایجاد شده است. لایه افزونه شامل انواع کد و دستورالعمل است که با کمک آنها میتوان به اجرای قراردادهای هوشمند و دریافت مالیات اقدام کرد.
لایه برنامهها
لایه اپلیکیشنها بیشتر به برنامهنویسان مرتبط است و برای آنها ایجاد شده است. برنامهنویسان با کمک این لایه میتوانند امنیت ریکوئست را بهبود بخشیده و از انواع انتقال داراییهای جعلی جلوگیری کنند.
بنیانگذاران شبکه REQ کیست ؟
پشت شبکه ریکوئست، یک تیم بسیار حرفهای وجود دارد. اعضای این تیم پیش از اجرای ایده REQ، پروژه موفقی به نام Monettis را به پایان رسانده بودند. مانتیس یک برنامه انتقال دارایی است که محبوبیت زیادی به دست آورده است. پس از اجرای موفق ایده مانتیس، اعضای این تیم تصمیم گرفتند که این ایده را روی دنیای بلاکچینها امتحان کنند؛ بنابراین شبکه ریکوئست بهمنظور ایمنتر و آسانتر کردن انتقالات ارزهای دیجیتال به وجود آمد.
کریستوفر لاسوت (Christopher Lassuyt) و ایتین تاتور (Etienne Tatur) بنیانگذاران این شبکه هستند که تجربه زیادی را در زمینه انتقال دارایی دارند. عملکرد شفاف و بسیار قابلاطمینان این دو نفر باعث شده است تا تمایل کاربران به استفاده از پلتفرم REQ بیشتر شود. اعضای این تیم، شبکه ریکوئست را هر دو هفته بهروزرسانی میکنند؛ همچنین این تیم حضور فعالی در شبکههای اجتماعی داشته و پاسخگوی کاربران ریکوئست است.
شبکه REQ دارای چه مزیت رقابتی است؟
با تمام توضیحاتی که درباره شبکه ریکوئست ارائه شد؛ سؤال اساسی این است که مزیت رقابتی شبکه REQ چیست؟ این شبکه دارای سه ویژگی ممتاز است که آن را بسیار منحصربهفرد کرده است:
شبکه ریکوئست برای انجام تراکنشها و ثبت درخواستهای پرداخت، نیازی به اشتراک گذاری اطلاعات هویتی ندارد؛ بنابراین در حفظ حریم خصوصی بسیار قدرتمند است.
کلیه عملکردها همچون ثبت درخواست پرداخت بسیار راحت است و تنها با زدن یک کلیک انجام میشود.
برخلاف سایر برنامههای پرداخت مالی، بر پایه بلاکچین است که علاقه کاربران ارزهای دیجیتال را به دنبال دارد.
بهترین کیف پولهای رمزارز ریکوئست
مهمترین بخش در مدیریت داراییهای ارز دیجیتال، داشتن یک کیف پول مطمئن برای نگهداری آنها است. خوشبختانه کیف پولهای بسیاری در بازار ارز دیجیتال وجود دارند که شما میتوانید از آنها برای نگهداری از توکنهای REQ استفاده کنید. کیف پول های req، باید بتوانند از ارزهای دیجیتال مبتنی بر استاندارد ERC20 پشتیبانی کنند. امروزه ولتهای مختلف سختافزاری، نرمافزاری و افزونه مرورگر وجود دارند که هرکدام از آنها دارای مزیتها و معایبی است.
کیف پولهای سختافزاری همچون ترزور (Trezor) و لجر (Ledger)، جزو ایمنترین ولتها به شمار میروند؛ اما قیمت آنها گران بوده و کاربری پیچیدهای دارند. کیف پول نرمافزاری همچون تراست ولت (Trust Wallet) و متامسک (Metamask)، کاربری بسیار راحتی داشته و رایگاناند. اما امنیت آنها کمتر از کیف پولهای سختافزاری است. کیف پولهای افزونه مرورگر نیز که بهصورت وبسایت هستند، از نظر ایمنی از سایر ولتها ضعیفتر هستند.
منبع :
https://wallex.ir/blog/what-is-req/
