انجام امور زیبایی به یک امر رایج در عصر امروز تبدیل شده است. بسیاری از فرآیندهای پزشکی زیبایی مثل تزریق بوتاکس و ژل نیاز به بررسی دقیق عضلات صورت دارند. طی چند سال گذشته، نمونههای مختلفی در رابطه با عوارض تزریق نادرست بوتاکس به بخشهای مختلف صورت گزارش شده است. به همین دلیل، امروزه از دستگاههای جدیدی برای بررسی دقیق فرم صورت یا بدن و انجام امور زیبایی استفاده میشود.
یکی از بهترین این ابزارها، دستگاه سونوگرافی هندهلد است. این دستگاه سونوگرافی ابعاد کوچکتری نسبت به دستگاه سونوگرافی معمولی دارد. ولی کاربرد بی نظیر آن در امور زیبایی باعث شده است که به عنوان یک دستگاه مناسب مورد استفاده قرار گیرد.
فهرست عناوین مطلب:
ضرورت استفاده از سونوگرافی هندهلد در زیبایی
در گذشته نیز دستگاه های سونوگرافی وجود داشتند ولی با توجه به سختی استفاده آنها روی صورت، برای زیبایی مورد استفاده قرار نمی گرفتند. تکنولوژی موجود در دستگاه های سونوگرافی هندهلد با داشتن وزن سبک و تمامی قابلیت های یک دستگاه سونوگرافی مبله، این امکان را برای پزشک ایجاد می کند که هنگام تزریق انواع ژل به صورت، تخلیه آنها و حتی بررسی وضعیت پوست بیمار به راحتی از این ابزار استفاده کند و حتی با تلفن همراه خود خیلی سریع و با دقت بالا تشخیص و درمان را انجام دهد.
کاربردهای سونوگرافی صورت
یکی از مهمترین کاربردهای دستگاه سونوگرافی هندهلد در امور زیبایی پزشکی، مربوط به سونوگرافی صورت است. همانطور که میدانید، انجام امور زیبایی مثل تزریق ژل و فیلر به نواحی مختلف صورت، بسیار محبوب هستند. میتوان از ژل و فیلر برای پرکردن خط خنده یا سایر خطوط پیری استفاده کرد. همچنین برای افزایش حجم گونهها یا سایر نواحی صورت از ژل و فیلر استفاده میشود.
مهمترین کاری که پزشک باید قبل از تزریق ژل و فیلر به صورت انجام دهد، بررسی نواحی مختلف صورت با استفاده از دستگاه سونوگرافی هندهلد است.
با استفاده از این دستگاه، میتوان حفرههای داخلی صورت را شناسایی کرد. به این ترتیب، فرآیند تزریق ژل و فیلر صورت به شکل بهتری انجام خواهد شد. عملکرد دستگاه سونوگرافی هندهلد برای بررسی عضلات صورت، مانند سایر دستگاههای سونوگرافی است. علاوه بر این، میتوان آسیبهای ژنتیکی وارد شده به بافت صورت را از طریق دستگاه سونوگرافی هندهلد تشخیص داد.
تزریق ژل به لب
یکی دیگر از مهمترین کاربردهای سونوگرافی هندهلد در پزشکی زیبایی، تزریق ژل به لب است. بسیاری از افراد برای تزریق ژل به لب و حجیم ساختن آن اقدام میکنند. این ژل فرم لبها را بهبود میبخشد و تاثیر قابل توجهی بر افزایش حجم لبها دارد. متاسفانه، امروزه بسیاری از مراکز غیر معتبر فرآیند تزریق ژل را انجام میدهند. مراجعه به این مراکز باعث بروز آسیبهای جبرانناپذیری خواهد شد.
به عنوان مثال، ممکن است لبها عفونت کنند یا بافت لب دفرمه شود. برای جلوگیری از بروز چنین عوارضی، باید به یک مرکز زیبایی معتبر مراجعه کنید. استفاده از سونوگرافی هندهلد می تواند از بروز عوارض تزریق ژل و بوتاکس جلوگیری کند. همچنین اگر شخص قبلا برای تزریق ژل اقدام کرده باشد و حالا بخواهد مجدداً تزریق ژل را انجام دهد، میتوان از دستگاه سونوگرافی برای بررسی ژلهای باقیمانده در بافت لب استفاده کرد.
فرآیند تزریق ژل لب باید با دقت بسیار زیادی انجام شود. ابتدا پزشک با استفاده از دستگاه سونوگرافی فرم لب را مورد بررسی قرار میدهد. در مرحله بعد، ژل باید به گونهای تزریق شود که هر دو طرف لب با یکدیگر تقارن داشته باشند.
تزریق بوتاکس
یکی دیگر از کاربردهای سونوگرافی هندهلد در امور پزشکی زیبایی، تزریق بوتاکس است. تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط پیری و چروک صورت انجام میشود. ماده بوتاکس قادر است باعث فلج موقت عضلات صورت شود. یکی از مهمترین دلایلی که باعث شده است فرآیند تزریق بوتاکس تا این اندازه مورد توجه قرار بگیرد، نتایج سریع آن است. به عبارت دیگر، بوتاکس یکی از بهترین روشها برای جوانسازی و شاداب سازی صورت است.
در صورتی که ماده بوتاکس به درستی تزریق نشود، بافت صورت دفرمه خواهد شد و تا حد زیادی زیبایی شخص را تحت تاثیر قرار خواهد داد. به همین دلیل، لازم است ابتدا عضلات صورت با استفاده از دستگاه، مورد بررسی قرار گیرند. پزشک با استفاده از دستگاه سونوگرافی، محل مناسب تزریق بوتاکس را پیدا میکند. سپس این نواحی علامتگذاری شده و حجم مشخصی از ماده بوتاکس تزریق میشود. سونوگرافی هندهلد، یکی از بهترین راه ها برای جلوگیری از عوارض بوتاکس است و شما می توانید برای مطالعه بیشتر در خصوص آن، به سیمرغ مراجعه کنید.
تخلیه ژل لب
از دیگر کاربردهای سونوگرافی هندهلد در پزشکی زیبایی، تخلیه ژل لب است. متاسفانه تزریق ژل بی کیفیت به لب ممکن است باعث بروز مشکلات خطرناک مثل ایجاد توده یا کیست شود. در موارد شدید، بافت لب متورم و ملتهب خواهد شد. به همین دلیل لازم است شخص سریعتر برای تخلیه ژل لب اقدام کند. از روشهای مختلفی برای تخلیه ژل لب استفاده میشود. یکی از بهترین و کم خطرترین روشها، سونوگرافی هندهلد است.
برای تخلیه ژل لب با استفاده از سونوگرافی، ابتدا پزشک با معاینه دستی توده و بافت ژل، درون ناحیه لب را لمس میکند. سپس دستگاه سونوگرافی روشن شده و پروب آن روی سطح لب قرار میگیرد. در مرحله بعد، امواج فراصوت از طرف دستگاه سونوگرافی به داخل بافت لب ارسال میشود. این امواج فراصوت بعد از برخورد به بافت لب مجدداً بازتاب میشوند و تصاویر آنها روی صفحه نمایشگر مشخص خواهد شد.
با توجه به اینکه دستگاه سونوگرافی هندهلد بسیار کوچک است، معمولاً از تبلت یا رایانه به عنوان صفحه نمایشگر استفاده میشود. بعد از اینکه تصویر روی صفحه نمایشگر مشخص شد، پزشک محل دقیق بافت یا توده داخل لب را تشخیص میدهد. در مرحله بعد، به راحتی میتوان ژل لب را تخلیه کرد. استفاده از دستگاه سونوگرافی باعث میشود پزشک فرایند تخلیه ژل لب را با دقت بیشتری انجام دهد.
درمان مشکلات پوستی
از دستگاه سونوگرافی برای درمان مشکلات پوستی استفاده میشود. مشکلات پوستی مثل جوش و لک برای بسیاری از افراد آزاردهنده هستند. با استفاده از دستگاه سونوگرافی میتوان تصویر دقیقی از پوست صورت به دست آورد. این دستگاه، لایههای عمیق پوست را با دقت زیاد اندازه گیری میکند. اندازه گیری ضخامت لایههای پوست با استفاده از دستگاه سونوگرافی هندهلد، به پزشکان کمک میکند تا با دقت بیشتری فرایند درمان بیماریهای پوستی را انجام دهند.
به عنوان مثال، استفاده از برخی امواد شیمیایی خطرناک موجب نازک شدن پوست میشود. در این حالت، باید از مواد ترمیم کننده پوست استفاده کرد. مکانیسم عمل سونوگرافی هندهلد برای درمان مشکلات پوستی کمی متفاوت است. هر چقدر فرکانس دستگاه افزایش یابد، امواج نفوذ کمتری در لایههای پوست خواهند داشت. به این ترتیب، میتوان تصاویر دقیقی از سطح پوست به دست آورد.
دستگاه سونوگرافی هندهلد، با استفاده از تکنولوژی روز دنیا طراحی شده است و برای تشخیص و درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد. اما یکی از مهمترین موارد استفاده از سونوگرافی، در انجام امور زیبایی پزشکی است.
این دستگاه بهترین ابزار برای جلوگیری از عوارض بوتاکس است. همچنین برای انجام سایر امور زیبایی مثل تخلیه ژل، تزریق ژل لب یا ژل صورت مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از این دستگاه دقت پزشکان زیبایی برای انجام کارشان بیشتر می شود و درصد خطا به کمترین میزان ممکن کاهش می یابد.
