طراحی گوشی های هوشمند همیشه تولیدکنندگان را گیج و سردرگم کرده است. چگونه میتوان تعداد زیادی از اجزای مختلف را درون گوشی جای داد در حالی که وزن گوشی را در حد مطلوب نگه داشت و در عین حال مقاومت اجزا را نیز در نظر گرفت؟ از آن جایی که جنس مواد به کار رفته در ساخت بورد ها و دیگر قطعات گوشی ها محدود است و نمیتوان تغییری از این حیث در آن ایجاد کرد برخی از تولیدکنندگان تجهیزات اصلی (OEM) توجهشان را به جای اجزای درونی به فریم و مواد به کار رفته در قسمتی خارجی معطوف می کنند. در واقع سامسونگ با دنبالهروی از این همین روند ممکن است فکر استفاده از آلیاژی به نام متال۱۲ (Metal 12) را برای استفاده در گوشی های هوشمند آینده و حتی گجت های پوشیدنی خود در سر بپروراند.
متال۱۲ ممکن است چیز جدیدی نباشد ولی سامسونگ از آن به عنوان نامی برای بازاریابی محصولات جدیدش استفاده خواهد کرد. متال۱۲ آلیاژ منیزیوم و آلومینیومی است که سامسونگ از آن در لپتاپ نوتبوک ۹ (Notebook 9) خود استفاده کرده است. این لپتاپ وزنی ۱ کیلوگرمی دارد در حالی که از بهترین سخت افزار های موجود بهره می برد و صفحه نمایشی ۱۳٫۳ اینچی دارد.البته استفاده از این آلیاژ در لپتاپ یک چیز است و استفاده از آن به عنوان بدنه گوشی هوشمند چیز دیگری که این خود نیازمند تغییر نگرش در مورد طراحی گوشی هوشمند است. ممکن است سامسونگ همین الان به فکر استفاده ا متال۱۲ در گوشیهایش باشد و پرونده علامت تجاری که در اتحادیه اروپا به منظور مالکیت معنوی این محصول ثبت شده نیز ممکن است گواهی بر این قضیه باشد. در واقع سامسونگ ممکن است حتی پا را فراتر از گوشی های هوشمند بگذارد و از متال۱۲ در گجت های پوشیدنی شامل ساعت های هوشمند و عینک های سه بُعدی نیز استفاده کند.
نام تجاری نیز مانند پتنت ممکن است نشانه قابل استنادی نباشد و بیشتر برای آن باشد که جلوی استفاده از این آلیاژ را توسط دیگران بگیرد. استفاده از متال۱۲ در گلکسی اس۹ غیرمحتمل است چرا که به نظر میرسد این گوشی هوشمند تفاوت چندانی با گلکسی اس۸ سال گذشته نداشته باشد.
در واقع طبق گزارشات، گلکسی اس۹ و برادر بزرگترش گلکسی اس۹ پلاس تفاوت اندکی با پرچمداران سال گذشته خواهند داشت و حتی از همان باتری استفاده شده در اس۸ و اس۸ پلاس استفاده خواهند کرد. این بدین معناست که همان باتری با ظرفیت ۳۰۰۰ میلیآمپر را در گلکسی اس۹ و ۳۵۰۰ میلیآمپر را برای گلکسی اس۹ پلاس خواهیم داشت. سامسونگ به مراتب به دلیل استفاده از باتریهایی با ظرفیت کم مورد انتقاد قرار گرفته است و به نظر میرسد به این زودیها دست از این کارش برنمیدارد.
