کارگردان بازی Pentiment اعلام کرده که اگر بودجه ای به اندازه دروازه بالدر سه یا همان Baldur’s Gate 3 داشته باشد، دوست دارد بازی Pillars of Eternity 3 را بسازد.
فهرست مطالب
جاش سایر کارگردان بازی Pentiment اظهار داشته که دوست دارد روی سومین نسخه از سری بازی های محبوب Pillars of Eternity کار کند. این موضوع به شرطی قابل اجراست که بودجه بازی در مقایسه با دروازه بالدر 3 برابری داشته باشد. این کارگردان از عدم میل بالای خود برای ادامه این فرنچایز اشاره داشته و فقط گفته است که اگر بودجه ذکر شده تامین شود به ساخت بازی خواهد پرداخت.
در گذشته نیز وی اعلام کرده بود که Pentiment 2را نخواهد ساخت در حالی که از نسخه اول بازی بسیار راضی بود. اما میتوان انتظار داشت تا شرکت ناشر بازی برای توسعه زیرساخت بازی های خود به نسخه جدیدی از بازی های ذکر شده روی آورد.
سبک بازی هایی که شرکت ما در پیش گرفته بسیار دشوارتر از چیزی بوده که به نظر میرسد و به همین دلیل است که ما هزینه بالایی را از دید کاربر برای ساخت محصولات جدید اعلام کرده ایم. این موضوع سبب خواهد شد تا زیرساخت های اولیه بازی به شکل عجیبی بهبود یابند و امکان انتشار نسخه های بعدی در سال های آینده نیز وجود داشته باشد.
