آخرین وضعیت پروژه‌ها در جنگ تحمیلی سوم/۱۹ همت به نهضت ملی مسکن تزریق شد

تیم پلازا - انتشار: 8 اردیبهشت 1405 12:16
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

جنگ تحمیلی سوم نتوانسته است چرخ‌های نهضت ملی مسکن را متوقف کند. جدیدترین گزارش‌های رسمی حاکی از آن است که وزارت راه و شهرسازی موفق شده ۱۹ همت (۱۹ هزار میلیارد تومان) به این پروژه‌های حمایتی تزریق کند و روند ساخت را حفظ نماید.

به گزارش پلازا و به نقل از تسنیم، از همان روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی سوم، وزارت راه و شهرسازی با یک رویکرد تهاجمی برای تأمین منابع مالی وارد عمل شده است. حاصل این تلاش‌ها، تخصیص ۱۹ هزار میلیارد تومان از دو محل اصلی (آورده متقاضیان و تسهیلات بانکی) به پروژه‌های نهضت ملی مسکن بوده است.

یکی از نکات قابل توجه در گزارش جدید، توقف‌ناپذیری عملیات ساخت در دوره جنگ رمضان است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که نه تنها پروژه‌های جدید شروع شده، بلکه روند تکمیل واحدها نیز با جدیت دنبال شده است. این موفقیت در حالی به دست آمده که بسیاری از زیرساخت‌های عمرانی کشور تحت تأثیر مستقیم جنگ قرار داشته‌اند.

آخرین آمار منتشر شده از عملکرد وزارت راه و شهرسازی ارقام دقیقی را در مراحل مختلف ساخت ارائه می‌دهد:

  • صدور پروانه ساختمانی: یک هزار و ۸۰۰ فقره

  • قرارداد مشارکت مدنی امضا شده: چهار هزار و ۶۰۰ قرارداد

  • وارد مرحله شروع ساخت شده: دو هزار و ۴۰۰ واحد

  • اتمام فونداسیون: دو هزار واحد

  • اتمام اسکلت و سقف: حدود سه هزار واحد

  • اتمام سفت‌کاری: بیش از یک هزار و ۵۰۰ واحد

  • اتمام نازک‌کاری و ثبت در سامانه «تم»: ۹۱۷ واحد

سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن با نام اختصاری «تم»، مرجع اصلی ثبت پیشرفت فیزیکی پروژه‌های نهضت ملی مسکن است. ثبت ۹۱۷ واحد در مرحله اتمام نازک‌کاری در این سامانه، یعنی این واحدها به خط پایان ساخت نزدیک شده‌اند و به زودی قابل تحویل به متقاضیان خواهند بود.

با تزریق ۱۹ همت و ادامه بی‌وقفه عملیات اجرایی، به نظر می‌رسد نهضت ملی مسکن توانسته است خود را با شرایط جنگ وفق دهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، هزاران واحد مسکونی در ماه‌های آینده آماده تحویل خواهند شد؛ خبر خوشی برای متقاضیانی که در بحران اقتصادی و جنگی چشم به خانه‌های خود دوخته‌اند.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
آخرین وضعیت پروژه‌ها در جنگ تحمیلی سوم/۱۹ همت به نهضت ملی مسکن تزریق شد - پلازا