اسپین‌آف عمه گلادیس از فیلم سلاح‌ها در راه است

تیم پلازا - انتشار: 1 مهر 1404 18:59
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-
اسپین‌آف عمه گلادیس از فیلم سلاح‌ها در راه است

شخصیت «عمه گلادیس»، کارشناس علوم غریبه در فیلم ترسناک «سلاح‌ها»، به قدری محبوب شد که اکنون کارگردان، زک کرگر، تأیید کرده است که یک فیلم پیش‌درآمد کامل به او اختصاص خواهد یافت.

شخصیت «عمه گلادیس» (Aunt Gladys) که با بازی ایمی مدیگان (Amy Madigan) به یکی از چهره‌های محبوب فیلم ترسناک «سلاح‌ها» (Weapons) تبدیل شد، قرار است فیلم مستقل خود را داشته باشد. زک کرگر (Zach Cregger)، کارگردان این مجموعه، رسماً تأیید کرد که یک پیش‌درآمد با محوریت این شخصیت در استودیو برادران وارنر (Warner Bros) در حال توسعه است.

کرگر گفت که این ایده را پیش از موفقیت فیلم اصلی در سر داشته است. او گفت: «من آماده بودم. قبل از اینکه فیلم اکران شود، این ایده را در جیبم داشتم.» این پیش‌درآمد به احتمال زیاد بر اساس داستان گذشته این شخصیت ساخته خواهد شد که از نسخه اولیه فیلمنامه حذف شده بود.

این تصمیم پس از موفقیت خیره‌کننده «سلاح‌ها» در گیشه که بیش از ۲۶۰ میلیون دلار فروش جهانی داشته، گرفته شده است. زک کرگر پیش از بازگشت به این دنیا، ابتدا بازسازی مجموعه بازی‌های ویدیویی «رزیدنت ایول» را کارگردانی خواهد کرد.

منبع: Variety

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست