تغییرات بزرگ در تیم خلاق سریال آخرین بازمانده از ما

تیم پلازا - انتشار: 11 تیر 1404 21:47
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

در آستانه ساخت فصل سوم سریال محبوب «آخرین بازمانده از ما» (The Last of Us) محصول شبکه اچ‌بی‌او (HBO)، نیل دراکمن (Neil Druckmann)، خالق اصلی بازی‌های ویدیویی این مجموعه، اعلام کرد که نقش خود را در تیم تولید سریال کاهش خواهد داد.

تمرکز بر روی پروژه‌های جدید ناتی داگ

دراکمن که در دو فصل اول به عنوان نویسنده و کارگردان حضور فعالی داشت، در بیانیه‌ای در روز ۱۱ تیر ۱۴۰۴ اعلام کرد که برای تمرکز کامل بر روی بازی جدید استودیوی ناتی داگ (Naughty Dog) با نام «بین کهکشانی: پیامبر مرتد» (Intergalactic: The Heretic Prophet)، دیگر در نوشتن و کارگردانی اپیزودهای فصل سوم مشارکت نخواهد داشت. او همکاری در ساخت این سریال را یکی از نقاط برجسته دوران حرفه‌ای خود خواند.

واکنش کریگ مازن شورانر سریال

کریگ مازن (Craig Mazin)، دیگر خالق و شورانر اصلی سریال، در بیانیه‌ای جداگانه، همکاری با دراکمن را یک «رویای خلاقانه» توصیف کرد. او گفت:

کار کردن با نیل و به تصویر کشیدن اقتباسی از اثر درخشان او در اچ‌بی‌او، یک رویای خلاقانه بود. من نمی‌توانستم شریک خلاق سخاوتمندتری داشته باشم... در حالی که او روی [بازی جدیدش] تمرکز می‌کند، من به همراه بازیگران و گروه درخشانمان به کار خود ادامه خواهم داد تا سریالی را که مخاطبانمان انتظار دارند، ارائه دهیم.

داستان فصل سوم و نقش دراکمن

فصل سوم این سریال که داستان آن از بازی «آخرین بازمانده از ما قسمت ۲» (The Last of Us Part II) اقتباس شده، به ماجراهای شخصیت‌های الی (با بازی بلا رمزی (Bella Ramsey)) و ابی (با بازی کیتلین دیور (Kaitlyn Dever)) خواهد پرداخت. دراکمن همچنان به عنوان یکی از تهیه‌کنندگان اجرایی در این پروژه حضور خواهد داشت، اما نقش او کمتر از دو فصل گذشته خواهد بود.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست