در معاملات ۱۸ مهر ۱۴۰۵ تا ساعت ۲۱:۰۰ به وقت تهران، طلای ۱۸ عیار با افزایش ۰.۷۲ درصد به ۲۶,۴۹۶,۱۰۰ تومان رسید و اونس جهانی با کاهش ۰.۱۱ درصد به ۴,۱۸۸.۳۰ دلار رسید.
مثقال طلا با افزایش ۰.۷۲ درصد به ۱۱۴,۷۷۵,۰۰۰ تومان رسید. کمترین و بیشترین قیمت طلای ۱۸ عیار امروز ۲۶,۳۰۷,۱۰۰ تومان و ۲۶,۶۲۱,۹۰۰ تومان بود. تغییر طلای ۱۸ عیار: نسبت به ۱۱ مهر ۱۴۰۵ ۱.۰۳ درصد افزایش؛ نسبت به ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ ۹.۶۴ درصد افزایش.
در بازار سکه، سکه امامی با افزایش ۰.۱۹ درصد به ۲۶۹,۳۱۰,۰۰۰ تومان رسید، سکه بهار آزادی با افزایش ۰.۳۸ درصد به ۲۶۰,۱۵۰,۰۰۰ تومان رسید، نیم سکه با کاهش ۰.۶۹ درصد به ۱۴۱,۹۸۰,۰۰۰ تومان رسید، ربع سکه با کاهش ۱.۴۹ درصد به ۷۵,۸۳۰,۰۰۰ تومان رسید، سکه گرمی با افزایش ۲.۷۰ درصد به ۳۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان رسید.
در بازار ارز، دلار آزاد با کاهش ۰.۴۱ درصد به ۲۶۵,۱۰۰ تومان رسید.
| نوع طلا و سکه | قیمت | تغییر روزانه | کمترین / بیشترین امروز |
|---|---|---|---|
| اونس جهانی | ۴,۱۸۸.۳۰ دلار | ۰.۱۱٪ کاهش | ۴,۱۸۳.۱۵ دلار / ۴,۱۹۳.۱۰ دلار |
| طلای ۱۸ عیار | ۲۶,۴۹۶,۱۰۰ تومان | ۰.۷۲٪ افزایش | ۲۶,۳۰۷,۱۰۰ تومان / ۲۶,۶۲۱,۹۰۰ تومان |
| مثقال طلا | ۱۱۴,۷۷۵,۰۰۰ تومان | ۰.۷۲٪ افزایش | ۱۱۳,۹۵۶,۰۰۰ تومان / ۱۱۵,۳۱۷,۰۰۰ تومان |
| سکه امامی | ۲۶۹,۳۱۰,۰۰۰ تومان | ۰.۱۹٪ افزایش | ۲۶۸,۷۹۰,۰۰۰ تومان / ۲۷۱,۷۹۰,۰۰۰ تومان |
| سکه بهار آزادی | ۲۶۰,۱۵۰,۰۰۰ تومان | ۰.۳۸٪ افزایش | ۲۵۸,۲۲۰,۰۰۰ تومان / ۲۶۱,۳۲۰,۰۰۰ تومان |
| نیم سکه | ۱۴۱,۹۸۰,۰۰۰ تومان | ۰.۶۹٪ کاهش | ۱۴۱,۹۸۰,۰۰۰ تومان / ۱۴۳,۴۶۰,۰۰۰ تومان |
| ربع سکه | ۷۵,۸۳۰,۰۰۰ تومان | ۱.۴۹٪ کاهش | ۷۰,۸۰۰,۰۰۰ تومان / ۷۷,۰۷۰,۰۰۰ تومان |
| سکه گرمی | ۳۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان | ۲.۷۰٪ افزایش | ۳۶,۲۵۰,۰۰۰ تومان / ۳۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان |
| دلار آزاد | ۲۶۵,۱۰۰ تومان | ۰.۴۱٪ کاهش | ۲۶۵,۰۰۰ تومان / ۲۶۷,۸۱۰ تومان |
قیمتها تا ساعت ۲۱:۰۰ به وقت تهران است. مقایسهها نسبت به آخرین قیمت پایانی ثبتشده انجام شده است. این گزارش بهصورت خودکار از نرخهای ثبتشدهٔ بازار در سامانهٔ پلازا تهیه شده و توصیهٔ سرمایهگذاری نیست.
گزارش قیمت طلا و سکه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ · آرشیو اخبار و گزارشهای روزانهٔ طلا
