آنر پلی ۷۰ سی با قیمت ۹۰ دلار رونمایی شد / باتری غول‌پیکر و نمایشگر ۹۰ هرتزی

تیم پلازا - انتشار: 16 اردیبهشت 1405 11:26
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

برند آنر از جدیدترین عضو خانواده اقتصادی خود با نام آنر پلی ۷۰ سی در بازار چین رونمایی کرد. این گوشی با تمرکز بر تعادل میان قیمت و کارایی، گزینه‌ای جذاب برای کاربران با بودجه محدود محسوب می‌شود.

مشخصات فنی

آنر پلی ۷۰ سی به یک نمایشگر بزرگ ۶.۷۵ اینچی از نوع LCD با رزولوشن HD پلاس و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز مجهز شده است. در بخش سخت‌افزار، تراشه هلیو G81 اولترا وظیفه پردازش را بر عهده دارد که برای انجام کارهای روزمره و وب‌گردی عملکردی پایدار ارائه می‌دهد. این گوشی با حداکثر ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی عرضه می‌شود.

دوربین و باتری

در پنل پشتی دستگاه یک دوربین تکی ۱۳ مگاپیکسلی قرار گرفته که قابلیت ثبت ویدیوهای ۱۰۸۰p و بزرگ‌نمایی دیجیتال ۱۰ برابری را دارد. برای سلفی نیز یک حسگر ۵ مگاپیکسلی در بریدگی بالای نمایشگر تعبیه شده است. باتری ۵۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی با توجه به سخت‌افزار کم‌مصرف، شارژدهی بسیار خوبی را تضمین می‌کند.

قیمت و نسخه‌ها

آنر پلی ۷۰ سی در سه نسخه روانه بازار شده است:

  • نسخه ۴/۶۴ گیگابایت: ۵۹۹ یوان (حدود ۹۰ دلار)

  • نسخه ۴/۱۲۸ گیگابایت: ۱۰۵ دلار

  • نسخه ۶/۱۲۸ گیگابایت: ۱۱۵ دلار

این گوشی در رنگ‌های مشکی، آبی و نقره‌ای عرضه می‌شود. آنر پلی ۷۰ سی به صورت پیش‌فرض با اندروید ۱۵ و رابط کاربری MagicOS 9.0 راهی بازار شده است و از جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون نیز پشتیبانی می‌کند.

مدل دیگر؛ آنر پلی ۸۰ پلاس

آنر در کنار این مدل، از گوشی پلی ۸۰ پلاس نیز رونمایی کرده است که با باتری غول‌آسای ۷۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی و تراشه اسنپدراگون ۴ نسل ۴ برای کاربران حرفه‌ای‌تر طراحی شده است.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست