کارگردان چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم خواهان بازگشت کیت بلانشت برای دنباله لایواکشن است

تیم پلازا - انتشار: 20 خرداد 1404 21:24
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

دین دبلوا، کارگردان نسخه لایواکشن «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم»، ابراز امیدواری کرده است که کیت بلانشت، ستاره‌ای که صداپیشگی شخصیت والکا هادوک را در انیمیشن‌های این مجموعه بر عهده داشت، برای ایفای نقش در دنباله لایواکشن بازگردد.

«این نقش همیشه برای اوست»

دبلوا در گفتگو با کامیک‌بوک.کام گفت: «خب، من هم امیدوارم. هنوز در مراحل اولیه هستیم. فکر می‌کنم او احتمالاً منتظر یک فیلمنامه است، اما من در حال پیگیری این موضوع هستم.» او افزود: «من شخصیت والکا را برای او نوشتم، بنابراین به او گفتم که این نقش همیشه برای او خواهد بود که اول از همه آن را رد کند.» کیت بلانشت (Cate Blanchett) در دو انیمیشن «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم ۲» (محصول ۲۰۱۴) و «دنیای پنهان» (محصول ۲۰۱۹)، صداپیشگی شخصیت والکا (Valka)، مادر هیکاپ، را بر عهده داشت.

دنباله‌ای تاریک‌تر و سنگین‌تر

دین دبلوا (Dean DeBlois) که در حال حاضر مشغول نوشتن فیلمنامه دنباله است، اشاره کرد که داستان فیلم دوم که به موضوعات سخت‌تری می‌پردازد، در نسخه لایواکشن «حتی سنگین‌تر» نیز خواهد شد. او گفت: «برای بسیاری از طرفداران، فیلم دوم محبوب‌ترین است زیرا به موضوعات سخت‌تری می‌پردازد. کمی تاریک‌تر و گسترده‌تر است.» دنباله لایواکشن «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم ۲» برای اکران در تاریخ ۱۱ ژوئن ۲۰۲۷ (۲۱ خرداد ۱۴۰۶) برنامه‌ریزی شده است. فیلم اول این مجموعه نیز از این آخر هفته، ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)، در سینماها اکران می‌شود.

منبع: به نقل از کامیک‌بوک.کام

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست