آیفون 19e احتمالا به نمایشگر پروموشن مجهز می‌شود

تیم پلازا - انتشار: 2 فروردین 1405 12:40
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

براساس شایعات جدید، آیفون 19e در سال ۲۰۲۸ به نمایشگر پروموشن مجهز می‌شود تا سرانجام به محدودیت پنل‌های ۶۰هرتزی در سری اقتصادی اپل پایان دهد.

یک هفته از معرفی آیفون 17e می‌گذرد؛ اما از همین حالا نخستین موج شایعات درباره‌ی جانشینِ جانشین این گوشی در رسانه‌ها منتشر شده؛ انتظار می‌رود آیفون 19e که احتمالا اوایل سال ۲۰۲۸ از راه می‌رسد، سرانجام به صفحه‌نمایش پروموشن مجهز شود؛ این فناوری در ادبیات اپل به معنای پنل‌هایی با نرخ نوسازی متغیر است، جهشی بزرگ برای خانواده‌ی اقتصادی اپل محسوب می‌شود؛ گوشی‌هایی که تاکنون همواره به پنل‌های ۶۰هرتزی محدود بوده‌اند.

براساس گزارش جدیدی از نشریه‌ی کره‌ای ZDNet Korea، اپل در حال حاضر روی توسعه‌ی فناوری پیشرفته‌تری به نام +LTPO کار می‌کند. در این فناوری از مواد اکسیدی هم برای ترانزیستورهای سوئیچینگ، هم برای ترانزیستورهای درایوینگ استفاده می‌شود که نتیجه‌ی آن، بهبود چشمگیر بهره‌وری انرژی و سرعت بیشتر در زمان پاسخ‌گویی صفحه‌نمایش خواهد بود.

انتظار می‌رود فناوریِ جدیدِ اپل، ابتدا در سری آینده‌ی آیفون ۱۸ پرو، نسل بعدی آیفون ایر و همچنین نخستین آیفون تاشدنی اپل به کار گرفته شود. استراتژی اپل نشان می‌دهد که اگر پیاده‌سازی این فناوری در دستگاه‌های رده‌بالا با موفقیت همراه باشد، پنل‌های استاندارد و فعلی LTPO به مدل‌های ارزان‌تری مانند آیفون 19e سرازیر خواهند شد.

با این وجود، در مقطع کنونی هنوز ابهامات زیادی وجود دارد و نمی‌توان با قطعیت تأیید کرد که آیفون 19e حتما پنل LTPO را دریافت خواهد کرد. از سوی دیگر، مشخص نیست که اپل دقیقا از چه نوع نمایشگر پروموشنی در گوشی اقتصادی‌اش استفاده خواهد کرد؛ چرا که تمامی پنل‌های پروموشن اپل عملکرد یکسانی ندارند؛ به‌عنوان مثال، نمایشگر سری آیفون ۱۳ پرو بازه‌ی نوسازی ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز را ارائه می‌دادند؛ درحالی‌که در آیفون ۱۴ پرو، این فناوری ارتقا یافت و حداقلِ نرخ نوسازی به یک هرتز کاهش پیدا کرد تا مصرف باتری بهینه‌تر شود.

منبع: زومیت

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست