ضربه محکم بر پیکره بازار خودرو ایران: تولید کاهش قابل توجهی پیدا کرد!

تیم پلازا - انتشار: 15 بهمن 1404 22:47
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

بررسی آمار رسمی ثبت‌شده در سامانه کدال نشان می‌دهد سه گروه بزرگ خودروسازی کشور در ده ماهه ابتدایی سال جاری، در مجموع ۷۱۰ هزار و ۷۳۶ دستگاه خودرو تولید کرده‌اند. این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل (۷۸۹ هزار و ۸۲۳ دستگاه) کاهشی حدود ۱۰ درصدی را ثبت کرده است.

توزیع تولید بر اساس گروه‌های خودروسازی:

گروه صنعتی پژو (ایران خودرو): با تولید ۱۴۲ هزار و ۸۵۳ دستگاه در صدر قرار گرفته است. محصولات این گروه شامل خودروهای سورن (۱۲۴,۸۱۷ دستگاه)، دنا (۷۹,۹۷۶ دستگاه)، تارا (۷۴,۲۸۹ دستگاه)، رانا (۱۶,۵۰۵ دستگاه) و هایما (۱۹,۰۸۰ دستگاه) می‌شود.

گروه خودروسازی سایپا: بر اساس گزارش، تولید مدل‌های خانواده X200 شامل تیبا، کوئیک و ساینا ۱۱۲ هزار و ۷۳۱ دستگاه، خودروی شاهین ۲۶ هزار و ۶۷۰ دستگاه و چانگان ۹ هزار و ۱۱۶ دستگاه بوده است.

گروه بهمن (تولیدکننده تویوتا): آمار تولید این گروه نیز نشان می‌دهد از ابتدای سال تا پایان دی‌ماه، ۲ هزار و ۵۸ دستگاه خودرو از محصولات خانواده تویوتا تولید شده است.

این گزارش حاکی از آن است که روند تولید در بخش خودرو با چالش‌هایی مواجه شده که منجر به کاهش محسوس خروجی کارخانه‌ها در مقایسه با سال گذشته شده است. تحلیلگران، عوامل مختلفی از جمله محدودیت‌های تأمین قطعات و چالش‌های اقتصادی را در این روند مؤثر می‌دانند.

منبع/ایرنا

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست