جان ریچیو از GTA 6 می‌گوید؛ راکستار همیشه دنیاهای بزرگ‌تری می‌سازد

تیم پلازا - انتشار: 28 تیر 1405 22:56
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

به گفته جان ریچیو، تهیه‌کننده پیشین Rockstar Games، استودیوی راکستار در ساخت بازی‌های جهان‌باز همواره یک اصل ثابت داشته است: هر نسخه جدید باید از قبلی بزرگ‌تر، پیچیده‌تر و جاه‌طلبانه‌تر باشد. او در آستانه عرضه GTA 6 معتقد است این بازی نیز از همین الگو پیروی خواهد کرد.

راکستار همیشه جهان‌های بزرگ‌تری ساخته است

ریچیو که سابقه کار روی آثاری مثل GTA 5، Red Dead Redemption و Max Payne 3 را دارد، در گفت‌وگویی با یوتیوبر Kiwi Talkz گفت:

«فکر می‌کنم این یک واقعیت است که هر بار آن‌ها یک GTA می‌سازند، به‌طرز مضحکی از قبل بزرگ‌تر است. من فقط می‌توانم ابعاد GTA 6 را تصور کنم. حتما عظیم است. یا اگر عظیم نباشد، احتمالا دقیق‌تر و جزئی‌تر است.»

او تأکید کرد که این روند فقط در مجموعه GTA دیده نمی‌شود، بلکه در Red Dead Redemption هم راکستار مدام در حال گسترش اندازه جهان و سطح جزئیات بوده است.

بزرگی نقشه فقط یک ویژگی فنی نیست

به باور ریچیو، افزایش ابعاد جهان بازی فقط به معنای کار بیشتر برای تیم توسعه نیست، بلکه نتیجه آن می‌تواند حس واقعی‌تری از حضور در یک مکان زنده و پویا باشد. او گفت چنین طراحی‌ای باعث می‌شود بازیکن احساس کند در یک دنیای واقعی قدم می‌زند، نه صرفا در یک محیط بازی.

این دیدگاه با رویکرد همیشگی راکستار هم‌خوانی دارد؛ استودیویی که معمولاً به‌جای تکرار فرمول‌های قبلی، تلاش می‌کند در هر نسخه استاندارد تازه‌ای برای بازی‌های جهان‌باز تعریف کند.

«خوشحالم روی GTA 6 کار نمی‌کنم»

ریچیو در بخش دیگری از صحبت‌هایش با خنده گفت که شخصا از این‌که روی GTA 6 کار نمی‌کند، ناراضی نیست. او توضیح داد که همکاری با چنین پروژه‌ای جذاب است، اما فشار کاری آن می‌تواند بسیار سنگین باشد و ساخت این‌چنین عنوان عظیمی، دوره‌ای سخت در حرفه هر توسعه‌دهنده محسوب می‌شود.

با این حال، او اضافه کرد که دیدن هیجان گسترده مردم نسبت به کارهای راکستار، برایش تجربه‌ای «جادویی و بسیار رضایت‌بخش» بوده است.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست