رسمی: گوشی «ناتینگ فون 3» اول ژوئیه رونمایی می‌شود

تیم پلازا - انتشار: 13 خرداد 1404 17:08
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

بعد از تأیید زمان رونمایی در ماه ژوئیه، شرکت ناتینگ اکنون تاریخ رسمی معرفی پرچم‌دار جدید خود، ناتینگ فون 3 را ۱ ژوئیه ۲۰۲۵ (۱۰ تیر ۱۴۰۴) در لندن اعلام کرد. در تیزر جدیدی که ناتینگ منتشر کرده، دیده می‌شود که در پنل پشتی دیگر خبری از LED‌های Glyph نخواهد بود و به‌جای آن از طرح‌های ماتریسی نقطه‌ای استفاده شده است.

مدیرعامل شرکت ناتینگ، کارل پی، پیش‌تر گفته بود که Phone 3 اولین پرچم‌دار واقعی این برند خواهد بود؛ دستگاهی که کیفیت ساخت ممتازی دارد، ارتقای چشمگیری در عملکرد سخت‌افزاری داشته و نرم‌افزاری کاملاً متحول و بهینه ارائه می‌کند. براساس شایعات، نسخه مجهز به ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی Nothing Phone 3 قیمتی معادل ۷۹۹ دلار خواهد داشت که نسبت به مدل قبلی یعنی ناتینگ فون 2، ۱۰۰ دلار افزایش یافته است. علاوه بر این، برای نخستین بار نسخه ۱۶ گیگابایت رم با ۵۱۲ گیگابایت حافظه نیز ارائه می‌شود و گفته می‌شود قیمت آن ۸۹۹ دلار باشد که باز هم ۱۰۰ دلار بیشتر از نسخه ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی نسل قبل‌ محسوب می‌شود. مراسم رونمایی Nothing Phone 3 در تاریخ 10 تیر راس ساعت ۲0:۳۰ به‌وقت ایران آغاز می‌شود و همانند دفعات گذشته، شرکت Nothing آن را به‌صورت زنده از طریق کانال رسمی خود در یوتیوب پخش خواهد کرد.

تاریخ عرضه ناتینگ فون 3

رونمایی Nothing Phone 3 در روز دهم تیر، گام مهمی برای Nothing است تا از گوشی‌های میان‌رده فاصله بگیرد و وارد رقابت جدی با پرچم‌داران بزرگ بازار شود. حذف چراغ‌های Glyph و جایگزینی آن‌ها با طرح‌های ماتریسی نقطه‌ای در پنل پشتی، نشان می‌دهد ناتینگ به دنبال هویتی منحصربه‌فرد بوده و می‌خواهد با زبان طراحی تازه خود، توجه کاربران را جلب کند. افزایش ۱۰۰ دلاری قیمت نسبت به نسل قبل نیز خبر از به‌کارگیری سخت‌افزار و مواد ساخت بهتر دارد؛ ازاین‌رو، Phone 3 احتمالاً ازلحاظ بهره وری و عملکرد گرافیکی در صدر رقابت قرار خواهد گرفت. کاربران مشتاق هستند ببینند نرم‌افزار و تجربه کاربری جدید چگونه می‌تواند جای Nothing را در بازار پرچم‌داران تثبیت کند.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست