سورنتینو مستند زندگی آنچلوتی را در برزیل کلید زد

تیم پلازا - انتشار: 26 اردیبهشت 1405 12:57
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

پایولو سورنتینو، کارگردان برجسته ایتالیایی و برنده اسکار، فیلمبرداری مستند تازه‌ای درباره کارلو آنچلوتی، سرمربی افسانه‌ای و کنونی تیم ملی برزیل را آغاز کرده است.

این پروژه که هنوز عنوان نهایی آن مشخص نشده، نگاهی عمیق به زندگی خصوصی این مربی پرافتخار خواهد داشت و کمپانی فیلم‌نیشن (FilmNation) نیز حقوق فروش جهانی آن را به استثنای ایتالیا در اختیار گرفته و مذاکرات خود را در بازار جشنواره کن آغاز کرده است.

سورنتینو که در سال ۲۰۲۲ با فیلم نیمه‌زندگی‌نامه‌ای «دست خدا» نامزد اسکار شد، فیلمبرداری این مستند را در سکوت خبری در برزیل آغاز کرده و قرار است آنچلوتی و تیم ملی برزیل را تا جام جهانی ماه آینده در آمریکا، مکزیک و کانادا دنبال کند. فیلمبرداری سپس در پاییز در ایتالیا ادامه خواهد یافت. آنچلوتی که در دوران بازیگری خود برای تیم‌های آث‌میلان، رم و تیم ملی ایتالیا به میدان رفته بود، شهرت اصلی خود را از طریق دوران مربیگری درخشانش به دست آورد؛ او با آث‌میلان، چلسی و رئال مادرید قهرمان لیگ شده و دو بار با میلان و سه بار با رئال مادرید فاتح لیگ قهرمانان اروپا شده است.

آنچلوتی درباره این مستند گفت: «این افتخار است که داستانم را در کنار پایولو سورنتینوی بزرگ روایت کنم. من همیشه شاهکارهای او و تعهدش به داستان‌سرایی هنرمندانه را تحسین کرده‌ام.» سورنتینو نیز در توصیف این پروژه افزود: «با سبکی کاملاً آزاد، این مستند داستانی، احساسی، عاطفی و ورزشی، از یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های فوتبال مدرن است. از مه دره پو تا آفتاب برزیل، این مرد جذاب و باهوش همه چیز را تجربه کرده است.» فیلم «زیبایی بزرگ» ساخته سورنتینو در سال ۲۰۱۴ برنده اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان شد و آخرین فیلم او «لا گرازیا» نیز در جشنواره ونیز ۲۰۲۵ به نمایش درآمد.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست