واریزی سه‌ماهه در راه حساب بازنشستگان؛ ابلاغ افزایش حقوق تا کی می‌رسد؟

تیم پلازا - انتشار: 27 اردیبهشت 1405 11:36
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور زمان اجرای افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ بازنشستگان تأمین اجتماعی را اعلام کرد و از واریز مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت در خردادماه خبر داد.

به گزارش پلازا و به نقل از خبرگزاری مهر، محمد اسدی با اشاره به اینکه افزایش حقوق طبق مصوبه شورای عالی کار خواهد بود، جزئیات آن را چنین تشریح کرد: حداقل‌بگیران ۶۰ درصد و سایر سطوح ۴۵ درصد افزایش حقوق دریافت می‌کنند. وی در عین حال اذعان کرد که این ارقام همچنان با هزینه‌های معیشتی فاصله دارد اما افزود: «سقف افزایش را در نظر گرفتیم و بیش از این نمی‌شد کاری انجام داد.»

به گفته اسدی، طبق قانون، سازمان تأمین اجتماعی موظف است ظرف ۵ روز مصوبه را برای تصویب نهایی به هیئت وزیران ارسال کند. او تأکید کرد افزایش حقوق به اردیبهشت نخواهد رسید و سقف زمانی ابلاغ، ۱۵ خرداد تعیین شده است. پس از ابلاغ، مابه‌التفاوت ماه‌های فروردین و اردیبهشت محاسبه و همراه حقوق خرداد به حساب بازنشستگان واریز می‌شود.

به این ترتیب بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه شاهد یک واریزی سنگین‌تر از حد معمول خواهند بود؛ مبلغی که علاوه بر حقوق جاری، عقب‌افتادگی دو ماه ابتدایی سال را نیز پوشش می‌دهد.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست