اعلام زمان و نحوه برداشت کالابرگ الکترونیکی

تیم پلازا - انتشار: 15 اسفند 1404 13:15
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

وزیر رفاه جزئیات و زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی یک میلیون تومانی را تشریح کرد.

به گزارش زومان، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد سرپرستان خانواری که رقم پایانی کد ملی آن‌ها ۰، ۱ و ۲ است، از ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ می‌توانند برای خرید از مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند.

رقم پایانی کد ملی سرپرست خانوار

زمان واریز

۰، ۱ و ۲

۱۵ اسفند

۳، ۴، ۵ و ۶

۲۰ اسفند

۷، ۸ و ۹

۲۵ اسفند

در صورتی که اعتبار اختصاص‌یافته در اسفند به طور کامل مصرف نشود، مانده اعتبار به ماه بعد منتقل شده و تا پایان فروردین ماه اعتبار خواهد داشت و شهروندان از این بابت نگرانی نداشته باشند.

میدری گفت: فروشگاه‌های اینترنتی طرف قرارداد نیز همزمان آماده عرضه اقلام کالابرگی با قیمت مصوب و ارسال آن به درِ منازل هستند و مشمولان می‌توانند بر اساس نیاز خود کالاهای تعیین‌شده را خریداری کنند.

به گفته او، هیچ محدودیتی در مقدار خرید هر کالا یا انتخاب برند خاص در میان اقلام کالابرگی وجود ندارد و در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابه‌التفاوت توسط خریدار پرداخت می‌شود. همچنین امکان خرید در چند مرحله وجود دارد و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک نوبت نیست.

شهروندان در صورت مشاهده تخلف فروشگاهی می‌توانند شکایت خود را از طریق اپلیکیشن «شمیم» یا سامانه zrm.mcls.gov.ir ثبت کرده و با ورود به بخش کالابرگ، آدرس فروشگاه متخلف یا تصویر فیش خرید را بارگذاری کنند تا رسیدگی انجام شود.

منبع: زومان

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست