آیا آلیسا اشکرافت به Resident Evil Requiem بازمی‌گردد؟ شایعه جدید

تیم پلازا - انتشار: 5 بهمن 1404 20:01
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

گزارش‌های تازه نشان می‌دهد که نسخه جدید Resident Evil Requiem ممکن است پس از انتشار، یک بسته الحاقی داستانی با تمرکز بر شخصیت آلیسا اشکرافت دریافت کند.

منبع معتبر در زمینه شایعات بازی‌های ترسناک، Dusk Golem، که سابقه ارائه اطلاعات قابل اتکا از عناوین مختلف سری Resident Evil را دارد، اعلام کرده است احتمال وجود یک DLC برای Requiem با محوریت آلیسا وجود دارد. هرچند او تاکید کرده جزئیات دقیق این بسته هنوز به صورت رسمی تایید نشده است.

نشانه‌ها از الگوهای گذشته

Dusk Golem در توضیح روند افشای اطلاعات سری Resident Evil گفته است که معمولاً نشت‌ها دو تا سه هفته قبل از انتشار رسمی بازی شروع می‌شوند. او به موارد گذشته اشاره کرده و گفته است:

  • Resident Evil 3 حدود 17 روز قبل از عرضه لو رفت

  • Resident Evil Village حدود 14 روز پیش از انتشار نشت شد

  • Resident Evil 4 نزدیک به 15 روز زودتر اطلاعاتش منتشر شد

با توجه به این الگو، او انتظار دارد روند نشت‌ها برای Requiem نیز مشابه باشد و اعلام کرده در زمان شروع افشاسازی‌ها، به طرفداران هشدار خواهد داد تا اگر نمی‌خواهند اسپویل ببینند، از دنبال کردن اخبار خودداری کنند.

آیا DLC آلیسا منطقی است؟

با نزدیک شدن به زمان انتشار Resident Evil Requiem، عرضه یک DLC داستانی با محوریت آلیسا چندان دور از ذهن نیست. کپکام در گذشته نیز پس از عرضه بازی‌های اصلی، محتوای داستانی اضافه منتشر کرده است و این رویکرد با عملکرد همیشگی این شرکت همخوانی دارد.

آلیسا اشکرافت یکی از شخصیت‌های محبوب مجموعه است که در Resident Evil Outbreak معرفی شد و تلاش می‌کرد راز فاجعه Raccoon City را آشکار کند. بازگشت او در قالب یک بسته الحاقی می‌تواند فرصتی برای کپکام باشد تا بخش‌های ناتمام داستان را تکمیل کند و به عمق روایت جهانی Resident Evil اضافه کند.

با این حال، تا زمان اعلام رسمی کپکام، این اطلاعات همچنان در حد شایعه باقی می‌ماند.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست