بازگشت احمدرضا درویش پس از ۱۲ سال با فیلم «درخشش»

تیم پلازا - انتشار: 29 بهمن 1404 21:01
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

پس از بیش از یک دهه دوری از پشت دوربین، احمدرضا درویش بار دیگر به عرصه فیلم‌سازی بازمی‌گردد و پروژه تازه‌ای را با عنوان درخشش آغاز کرده است.

این فیلم سینمایی که بر محور مقاومت مردم ایران در برابر تجاوز دشمن شکل گرفته، هم‌اکنون وارد مرحله پیش‌تولید شده و مراحل اولیه آماده‌سازی آن در حال انجام است. «درخشش» تازه‌ترین تجربه درویش پس از ۱۲ سال وقفه در فعالیت‌های سینمایی محسوب می‌شود.

این اثر محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است و تهیه‌کنندگی آن را مهدی فرجی بر عهده دارد. همکاری دوباره این مجموعه با درویش، نوید تولید اثری پرهزینه و پرمحتوا را می‌دهد.

احمدرضا درویش از چهره‌های شاخص سینمای ایران در حوزه آثار تاریخی و دفاع مقدس به‌شمار می‌رود و در کارنامه او ساخت فیلم‌هایی چون کیمیا، سرزمین خورشید، دوئل و رستاخیز دیده می‌شود؛ آثاری که نقش مهمی در تثبیت جایگاه او در سینمای ایران داشته‌اند.

بازگشت این کارگردان باسابقه با فیلم «درخشش»، توجه بسیاری از اهالی سینما و مخاطبان را به خود جلب کرده و انتظار می‌رود این پروژه به یکی از آثار شاخص سال‌های آینده تبدیل شود.

منبع/خبرگزاری مهر

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست