واکنش تند محمدحسین قاسمی به دستور ساترا برای حذف نام نرگس آبیار و خودش از «بامداد خمار»

تیم پلازا - انتشار: 29 مهر 1404 12:15
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

در پی صدور نامه‌ای از سوی ساترا مبنی بر الزام حذف نام نرگس آبیار (کارگردان) و محمدحسین قاسمی (تهیه‌کننده) از تیتراژ و تبلیغات سریال «بامداد خمار»، قاسمی در متنی تند به این اقدام واکنش نشان داد.

او در یادداشتی این تصمیم را «رفتاری بی‌سابقه، غیرقانونی و تحقیرآمیز» دانست و نوشت:

«حذف نام خالقان اثر، نه نظارت است و نه صیانت؛ بلکه نماد آشکار حذف و بی‌هویت‌سازی هنر است.»

قاسمی با اشاره به شکایت مشابهی درباره سریال «سووشون» افزود:

«ساترا ما را متهم به تولید اثر مستهجن کرده، درحالی‌که هیچ حکم رسمی وجود ندارد. چگونه همان نهاد اجازه پخش همین آثار را در پلتفرم دیگر می‌دهد؟»

او تأکید کرد:

«هنر را نمی‌توان با حذف اداره کرد. اگر امروز نام‌ها را حذف می‌کنید، فردا نوبت حذف اندیشه‌هاست. نام‌ها را می‌شود از تابلو برداشت، اما از دل مردم هرگز.»

او تأکید کرد:

«هنر را نمی‌توان با حذف اداره کرد. اگر امروز نام‌ها را حذف می‌کنید، فردا نوبت حذف اندیشه‌هاست. نام‌ها را می‌شود از تابلو برداشت، اما از دل مردم هرگز.»

نخستین قسمت سریال «بامداد خمار» به کارگردانی نرگس آبیار و با بازی ترلان پروانه و نوید پورفرج، شب گذشته از پلتفرم تازه‌تأسیس شیدا منتشر شد.

منبع: ایسنا

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
    واکنش تند محمدحسین قاسمی به دستور ساترا برای حذف نام نرگس آبیار و خودش از «بامداد خمار» - پلازا