جزئیات تایید شده از بازی جدید آکادمی قهرمان من

تیم پلازا - انتشار: 12 تیر 1404 15:14
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

شرکت باندای نامکو (Bandai Namco) جزئیات جدیدی از بازی آینده خود با عنوان «آکادمی قهرمان من: عدالت همگان» (My Hero Academia: All's Justice) را منتشر کرده است. این بازی که همزمان با فصل پایانی انیمه این مجموعه در حال ساخت است، قرار است یک تجربه هیجان‌انگیز برای طرفداران باشد.

پوشش آرک داستانی جنگ نهایی

توسعه‌دهندگان تأیید کرده‌اند که داستان بازی به طور کامل بر روی آرک «جنگ نهایی» تمرکز خواهد داشت. این بخش از داستان، نبرد حماسی میان قهرمانان و آخرین بازمانده‌های گروه شروران، یعنی شیگاراکی (Shigaraki) و همه برای یکی (All For One)، را به تصویر می‌کشد و به همین دلیل، بازی دارای اتمسفری تاریک‌تر و جدی‌تر خواهد بود.

تمام دانش‌آموزان کلاس ۱-A قابل بازی هستند

برای اولین بار در یک بازی کنسولی از این مجموعه، تمام دانش‌آموزان کلاس ۱-A (Class 1-A) به عنوان شخصیت‌های قابل بازی حضور خواهند داشت. این یک خبر عالی برای طرفداران شخصیت‌هایی است که در داستان اصلی کمتر به آنها پرداخته شده است. علاوه بر این، تمام این شخصیت‌ها دارای کوئرک‌های (Quirk) ارتقایافته خود از آرک نهایی خواهند بود.

سیستم مبارزات تیمی و حالت رایز

گیم‌پلی بازی بر اساس یک سیستم مبارزات تیمی سه به سه طراحی شده است. بازیکنان می‌توانند در هر لحظه، حتی در میان اجرای یک کمبو، بین سه شخصیت خود جابجا شوند. این مکانیک شباهت زیادی به سیستم بازی‌های «ناروتو آلتیمیت نینجا استورم» (Naruto Ultimate Ninja Storm) دارد. همچنین یک سیستم جدید به نام حالت رایز (Rise mode) در بازی وجود دارد که به شخصیت‌ها اجازه می‌دهد برای مدتی کوتاه، قدرت کامل خود را آزاد کرده و به یک نیروی مهارنشدنی تبدیل شوند.

توسعه همزمان با انیمه و گرافیک بالا

برای اطمینان از وفاداری به منبع اصلی، این بازی با همکاری نزدیک تیم سازنده انیمه توسعه می‌یابد. این همکاری باعث می‌شود که انیمیشن‌ها و جلوه‌های بصری بازی، کیفیتی نزدیک به انیمه و مانگا داشته باشند و صحنه‌های اکشن خیره‌کننده‌ای را خلق کنند.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست