راکستار برای ساخت GTA 6 احتمالا موتور RAGE را به طور کامل بازسازی کرده است

تیم پلازا - انتشار: 16 فروردین 1405 10:13
ز.م مطالعه: 1 دقیقه
-

راب کار (Rob Carr)، مهندس سابق شرکت راکستار در زمینه طراحی صدا، می‌گوید اگر سازندگان GTA 6 کل موتور RAGE را از پایه بازسازی نکرده باشند، بسیار تعجب خواهد کرد.

راب کار، یکی از توسعه‌دهندگان ارشد سابق راکستار، معتقد است تیم سازنده GTA 6 به‌احتمال زیاد موتور گرافیکی RAGE را از پایه بازسازی کرده است. او در گفت‌وگویی تازه با Kiwi Talks گفت:

من در حال حاضر چیز زیادی نمی‌دانم، جز این واقعیت که با توجه به مدت زمانی طولانی توسعه، احتمالاً موتور RAGE به طور کامل از نو ساخته شده باشد. این تنها چیزی است که می‌توانم با اطمینان بگویم. اگر این کار را نکرده باشند، واقعاً شگفت‌زده می‌شوم، زیرا معماری فناوری از زمان GTA 5 به‌طور قابل‌توجهی پیشرفت کرده است.

راب کار همچنین تاکید کرد که راکستار احتمالاً برخی مکانیک‌ها و ایده‌های موفق GTA 5 را در نسخه جدید گسترش خواهد داد. او به نمونه‌هایی مانند قابلیت Dead Eye در آثار قبلی راکستار و استفاده از استایل مشابه آن در GTA 5 اشاره کرد.

همچنین، یک برنامه‌نویس سابق راکستار مدعی شد که روی «سیستم شکستن شیشه نسل بعدی» کار کرده و شایعه‌هایی درباره آب‌وهوای واقع‌گرایانه و شبیه‌سازی دقیق حرکت آب مطرح شده است.

GTA 6 در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ (۲۸ آبان ۱۴۰۵) برای پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس/اس عرضه خواهد شد.

منبع: گیمفا

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست