بسته الحاقی جدید The Witcher 3 با نام Songs of the Past به ۲۰۲۷ موکول شد

تیم پلازا - انتشار: 9 خرداد 1405 22:18
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

CD Projekt رسماً اعلام کرد که بسته الحاقی جدید The Witcher 3: Wild Hunt با نام Songs of the Past با تأخیر عرضه خواهد شد و انتشار آن از سال ۲۰۲۵ به ۲۰۲۷ موکول شده است.

میشال نوواکوفسکی، مدیرعامل CD Projekt، در جلسه مالی اخیر این شرکت توضیح داد که این تصمیم با هدف ارائه بهترین کیفیت ممکن گرفته شده است. او گفت این بسته الحاقی قرار بود امسال منتشر شود، اما تیم توسعه و مدیریت تصمیم گرفته‌اند زمان بیشتری برای تکمیل آن اختصاص دهند تا نتیجه نهایی از نگاه بازیکنان در بهترین سطح ممکن باشد.

پیوتر نیلوبوویچ، مدیر ارشد مالی شرکت نیز تأیید کرد که Songs of the Past یکی از پروژه‌های معرفی‌نشده اما در مرحله پیشرفته توسعه است و در همکاری با استودیو Fool’s Theory ساخته می‌شود. به گفته او، برنامه اولیه انتشار این محتوا در سال جاری بود، اما حالا عرضه آن برای ۲۰۲۷ هدف‌گذاری شده است.

نوواکوفسکی همچنین درباره ابعاد این بسته الحاقی توضیح داد که از نظر مقیاس، Songs of the Past بیشتر به Blood and Wine نزدیک است تا Hearts of Stone. او تأکید کرد که CD Projekt در حال ساخت یک بسته الحاقی بزرگ و کامل است؛ محتوایی که قرار است تجربه‌ای قابل‌توجه و گسترده برای بازیکنان ارائه دهد.

در بخش دیگری از صحبت‌ها، به این نکته اشاره شد که مدت زمان تجربه این بسته الحاقی می‌تواند بسته به سبک بازی کاربران متفاوت باشد؛ همان‌طور که در Blood and Wine برخی بازیکنان تنها در چند ده ساعت محتوای اصلی را تمام می‌کردند و برخی دیگر زمان بسیار بیشتری را صرف گشت‌وگذار و تکمیل محتوا می‌کردند.

در نهایت، پاول ساسکو، طراح ارشد مأموریت‌ها، این پروژه را یک بسته الحاقی «بزرگ، عظیم و هیولایی» توصیف کرد. با این حال، جزئیات بیشتر درباره Songs of the Past فعلاً باید تا Gamescom 2026 صبر کند؛ رویدادی که پیش از عرضه این DLC در سال آینده برگزار خواهد شد.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست