Bitpro Nexus Bitpro Nexus Casibom

بهترین برنامه های شبیه ساز اندروید برای ویندوز

شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر / بهترین شبیه ساز اندروید برای ویندوز
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

با برنامه شبیه ساز اندروید برای لپ تاپ می‌توانید برنامه ها و بازی‌های موبایل را روی ویندوز اجرا و از آن‌ها لذت ببرید. در ادامه با پلازا همراه باشید تا با بهترین نرم افزار های شبیه ساز برای لپتاپ و کامپیوتر آشنا شویم.

استفاده از یک برنامه شبیه ساز اندروید برای ویندوز 10 یا 11 دلایل زیادی دارد. اگر برنامه‌نویس باشید، احتمالا می‌خواهید قبل از انتشار رسمی اپلیکیشنی که ساخته‌اید، آن را روی یک کامپیوتر تست کنید. اگر هم گیمر باشید، حتما بدتان نمی‌آید که با بهترین برنامه شبیه ساز لپ تاپ بعضی از بازی‌های اندروید را با موس و کیبورد روی PC تجربه کنید.

خوشبختانه تعداد زیادی نرم افزار شبیه ساز اندروید وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. هر کدام از این برنامه‌ها ویژگی‌های مخصوص خودشان را دارند و امکانات مختلفی را ارائه می‌کنند. در ادامه این مطلب از پلازا، قصد داریم تعدادی از آن‌ها را معرفی کنیم.

فهرست مطالب:

بهترین برنامه های برنامه شبیه ساز لپ تاپ و کامپیوتر

در ادامه فهرستی از معروف ترین اپلیکیشن های شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر را مشاهده می‌کنید. درباره هر کدام از این برنامه‌ها توضیحات مختصری را ارائه می‌کنیم و همچنین لینک دانلود آن‌ها را قرار می‌دهیم.

1. NoxPlayer ؛ بهترین شبیه ساز اندروید برای ویندوز

شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر - NoxPlayer 

  • نقاط قوت: سازگار با گیم‌پد، امکان اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها، امکان ضبط گیم‌پلی
  • نقاط ضعف: ندارد

از دید بسیاری از کاربران، بهترین شبیه ساز اندروید برای لپ تاپ، NoxPlayer است که از نظر سرعت و کارایی، می‌توان آن را در رتبه اول لیست قرار داد. اگر بخواهید از این شبیه‌ساز برای بازی کردن استفاده کنید، خبر خوشحال‌ کننده برای شما آن است که از گیم‌پد پشتیبانی می‌کند. حتی می‌توانید عملکرد دکمه‌های گیم پد خود را از داخل این شبیه‌ساز تنظیم کنید تا با بازی‌های مختلف سازگار باشند. 

NoxPlayer کاملاً رایگان است و مانند اکثر شبیه ساز های اندروید به طور خاص برای گیمینگ طراحی شده، ولی امکان نصب برنامه اندروید برای کامپیوتر از طریق گوگل پلی را در اختیار کاربران می‌گذارد. در سایدبار سمت راست این برنامه گزینه‌های جالبی مانند ضبط ویدیو یا گرفتن اسکرین‌شات از محیط شبیه‌ساز وجود دارند. همچنین گزینه‌ای برای نصب فایل‌های APK را می‌توانید در این بخش مشاهده کنید.

  • دانلود شبیه ساز ناکس پلیر اندروید برای: ویندوز 

2. BlueStacks ؛ از برترین اپلیکیشن های شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر

  • نقاط قوت: کیفیت خوب، بدون باگ و روان، رایگان است
  • نقاط ضعف: فقط بازی‌ها را اجرا می‌کند

اگر گیمر هستید، برنامه BlueStacks را حتما به عنوان انتخاب اول مدنظر داشته باشید. این برنامه به گونه‌ای طراحی شده تا استفاده از آن راحت باشد و دقیقاً طرز کار گوشی‌ها یا تبلت‌های اندرویدی را شبیه‌سازی کند. BlueStacks دارای دو نسخه رایگان و پولی است که در نسخه رایگان آن شاهد تبلیغات هستیم. این برنامه در اصل برای بازی‌های اندرویدی طراحی شده و رابط کاربری آن به گونه‌ای است که افراد بتوانند به راحتی بازی‌ها را دانلود و نصب کنند.

البته امکان مراجعه به گوگل پلی و جستجوی سایر اپلیکیشن‌ها هم وجود دارد. علاوه بر این، اگر بخواهید برنامه‌ها و بازی‌ها را از یک منبع خارجی نصب کنید، می‌توانید از فایل APK آن‌ها استفاده کنید. BlueStacks به طور کامل با ویندوز سازگاری دارد و به راحتی با سخت افزار کامپیوتر شما هماهنگ می‌شود. به همین خاطر می‌توان گفت این برنامه یکی از بهترین شبیه ساز های اندروید برای ویندوز است. 

  • دانلود شبیه ساز اندروید بلواستکز برای: ویندوز 

3. MEmu Play ؛ از بهترین نرم افزار های شبیه ساز اندروید برای لپ تاپ

بهترین برنامه شبیه ساز اندروید - MEmu Play

  • نقاط قوت: پشتیبانی از مجازی‌سازی یا Virtualization، تنظیمات جداگانه برای کیبورد
  • نقاط ضعف: تنها برای اجرای بازی‌ها است

شبیه ساز MEmu Play یک برنامه نسبتا جدید است که توانایی اجرای بازی‌ها و برنامه‌های اندرویدی با بهترین عملکرد ممکن را دارد. توصیه شده است که برای مشاهده بهترین کارایی این برنامه، گزینه مجازی‌سازی پردازنده کامپیوتر خود را فعال کنید. شبیه ساز اندروید memu با پردازنده‌های اینتل و AMD سازگاری کامل دارد. همچنین از اکثر کارت‌های گرافیکی پشتیبانی می‌کند. بنابراین می‌توان گفت که از نظر سخت‌افزاری هماهنگی خوبی با کامپیوتر شما خواهد داشت و از بهترین نرم افزار های اجرای اندروید در ویندوز به حساب می‌آید.

در داخل این شبیه ساز اندروید برای ویندوز 8، می‌توانید عملکردهای مختلفی را برای کلیدهای کیبورد تعریف کنید تا تجربه بهتری هنگام بازی کردن و اجرای برنامه ها داشته باشید. می‌توانید برنامه‌ها و بازی‌های مختلف را از گوگل پلی دانلود کرده یا با کشیدن فایل APK به درون محیط این برنامه شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر، به راحتی آن‌ها را اجرا کنید. مانند برنامه Nox، در شبیه ساز اندروید MEmu هم شاهد یک منوی عمودی هستیم که گزینه‌های متنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

  • دانلود شبیه ساز اندروید MEmu Play برای: ویندوز 

4. LDPlayer | شبیه ساز اندروید کم حجم برای پی سی

شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر - LDPlayer

  • نقاط قوت: حجم اندک، تنظیمات کیبورد، پشتیبانی از اکثر بازی‌های محبوب، اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها
  • نقاط ضعف: رابط کاربری شبیه به بلواستکز

نرم افزار LDPlayer یکی دیگر از بهترین نرم افزار های شبیه ساز اندروید برای لپ تاپ است. اگر به‌دنبال دانلود یک شبیه ساز اندروید با حجم کمتر از 100 مگابایت هستید، این گزینه بهترین انتخاب است. این نرم افزار، تقریبا تمام امکانات لازم برای بازی را برایتان فراهم می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به پشتیبانی از موس و کیبورد، پشتیبانی از چند اکانت، فریم ریت بالا و پشتیبانی از تنظیمات گرافیکی. LDPlayer یکی از معدود نرم افزارهایی است که هر ماه بطور مرتب آپدیت می‌شود.

این نرم افزار از بازی‌های زیادی زیادی پشتیبانی می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به Garena Free Fire, Clash of Clans, Black Desert Mobile و بازی‌های دیگر اشاره کرد. این نرم افزار در آخرین آپدیت خود قابلیت auto headshot را در بازی Free Fire بهبود داده است؛ به همین دلیل یکی از نرم افزارهای محبوب در بین گیمرهای Free Fire محسوب می‌شود. همچنین حجم آن هم کم است و به همین خاطر یکی از سبک ترین شبیه ساز اندروید برای PC است.

  • دانلود شبیه ساز اندروید LDPlayer برای: ویندوز 

5. GameLoop | بهترین نرم افزار شبیه ساز اندروید برای لپ تاپ

  • نقاط قوت: شبیه ساز رسمی کالاف دیوتی موبایل، پشتیبانی از اکثر بازی‌های اندروید
  • نقاط ضعف: فقط برای اجرای بازی‌ها است، عملکرد ناپایدار

شبیه ساز GameLoop که قبلا با نام Tencent Gaming Buddy شناخته می‌شد، یکی دیگر از بهترین شبیه ساز های اندروید برای ویندوز است. کمپانی سازنده بازی‌های موبایل Tencent، این شبیه ساز را به طور اختصاصی برای بازی‌های خودش مانند کالاف دیوتی موبایل و پابجی ارائه کرده است؛ به همین دلیل از این برنامه به عنوان بهترین شبیه ساز اندروید برای کالاف دیوتی موبایل هم یاد می‌شود.

البته سایر بازی‌ها مانند فورتنایت هم روی آن اجرا می‌شود. اگر به بازی‌های شوتر اول شخص ‌موبایلی علاقه‌مند هستید و می‌خواهید این بازی‌ها را روی کامپیوتر خود هم تجربه کنید، نصب این سیمولاتور اندروید را به شما توصیه می‌کنیم.

6. Genymotion

  • نقاط قوت: رایگان است، امکان اجرا در فضای ابری و کامپیوتر، امکانات متنوع برای دولوپرها
  • نقاط ضعف: مناسب کاربران عادی نیست

یکی از برنامه های شبیه ساز اندروید که معمولاً برنامه‌نویسان از آن استفاده می‌کنند، Genymotion است. این برنامه امکانات زیادی را در اختیار دولوپرها می‌گذارد؛ برای مثال به آن‌ها اجازه می‌دهد اپلیکیشن‌های خود را روی دستگاه‌های مختلف به صورت مجازی تست کنند؛ یعنی شما می‌توانید یک اپلیکیشن را روی چند گوشی که دارای نسخه‌های مختلف اندروید هستند به صورت مجازی اجرا کنید. مثلاً می‌توانید یک گوشی نکسوس وان با اندروید 4.2 و همچنین یک گوشی دیگر نکسوس 6 با اندروید 6.0 داشته باشید و به راحتی بین آن‌ها سوئیچ کنید.

همچنین بخوانید :

شاید این قابلیت برای کاربران عادی زیاد جذاب نباشد، اما خیلی به درد برنامه‌نویس‌ها می‌خورد. یکی از بهترین ویژگی‌های Genymotion آن است که هم روی کامپیوتر و هم در فضای ابری قابل اجرا است. بنابراین اگر به کامپیوتری با سخت‌افزار قدرتمند هم دسترسی نداشته باشید، می‌توانید این برنامه را در فضای ابری اجرا کنید.

  • دانلود برنامه شبیه ساز اندروید Genymotion برای: ویندوز

7. برنامه شبیه ساز لپ تاپ AndY

دانلود شبیه ساز اندروید - AndY

  • نقاط قوت: پشتیبانی از گیم‌پد و دسته‌های پلی‌استیشن و ایکس‌باکس، قابل اجرا در مک و ویندوز، امکان استفاده از گوشی به عنوان کنترلر
  • نقاط ضعف: رابط کاربری پیچیده

یکی دیگر از گزینه‌هایی که برای اجرای اپلیکیشن‌های اندروید روی کامپیوتر در اختیار دارید، برنامه‌ای به نام AndY است. این برنامه که بر پایه VMWare Player طراحی شده، امکانات بسیار زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد؛ اما یک ایراد دارد و آن حجم زیادی است که اشغال می‌کند و نمی‌توان آن را در لیست سبک ترین شبیه ساز اندروید قرار داد. فایل نصبی این برنامه حدود 3 گیگابایت حجم دارد که در مقایسه با سایر برنامه‌های موجود در این فهرست بسیار زیاد است. البته شما می‌توانید در هنگام نصب، برخی از گزینه‌های جانبی برنامه را غیرفعال کنید. هدف اصلی از ساخت شبیه ساز AndY نیز اجرای بازی‌های اندرویدی روی کامپیوتر است.

نکته جالب آنکه در این برنامه می‌توانید از کنترلرهای پلی‌استیشن و ایکس باکس نیز استفاده کنید. حتی امکان استفاده کردن از گوشی به عنوان گیم‌پد وجود دارد. AndY هم روی ویندوز و هم روی سیستم عامل مک در دسترس است و همچنین امکان روت شدن نیز دارد تا افراد بتوانند از اپلیکیشن‌های نیازمند روت در این امولاتور اندروید استفاده کنند.

  • دانلود شبیه ساز اندروید AndY برای: ویندوز

8. Android Studio

نرم افزار شبیه ساز اندروید برای ویندوز 10 - Android Studio

  • نقاط قوت: امکانات متنوع برای برنامه‌نویس‌ها، شبیه‌ساز جداگانه برای تست برنامه‌ها و نسخه‌های اندروید، سرعت بالا
  • نقاط ضعف: کرش کردن برنامه در برخی مواقع

آخرین شبیه ساز اندرویدی که در فهرست خود به آن اشاره می‌کنیم مخصوص برنامه‌نویس‌هاست. Android Studio امکانات زیادی را در اختیار سازندگان اپلیکیشن‌های اندرویدی می‌گذارد. این برنامه یک شبیه‌ساز داخلی دارد که با استفاده از آن می‌توان برنامه‌ها و بازی‌های ساخته شده را مورد تست قرار داد. تنظیمات این برنامه تا حدودی پیچیده است و به همین خاطر برای کاربران عادی استفاده از آن توصیه نمی‌شود.

با این حال برنامه‌نویسان می‌توانند به راحتی از این امولاتور اندروید استفاده کنند. این برنامه از Kotlin پشتیبانی می‌کند که برای برخی از برنامه‌نویس‌ها اهمیت زیادی دارد. اگر یک کاربر عادی هستید بهتر است به سراغ این برنامه نروید، اما اگر می‌خواهید به عنوان یک برنامه‌نویس و برای تست اپلیکیشن‌های خود از یک شبیه ساز اندروید روی ویندوز استفاده کنید، بهترین گزینه همین Android Studio است.

  • دانلود سیمولاتور اندروید Android Studio برای: ویندوز

9. Bliss OS

برنامه شبیه ساز لپ تاپ

  • نقاط قوت: پشتیبانی از نسخه‌های جدید اندروید،  متن باز است
  • نقاط ضعف: قابلیت‌های گیمینگ محدود، نصب ممکن است آسان نباشد

شبیه ساز اندروید برای ویندوز Bliss OS از زمان معرفی راه درازی را طی کرده و حالا به یکی از گزینه‌های مطرح تبدیل شده است. چندین راه برای استفاده از آن وجود دارد. اولین راه این است که آن را مستقیما از طریق یک فلش بوت کنید، راه دوم نصب آن در کامپیوتر است و راه آخر نیز نصب از طریق یک ماشین مجازی است.

این شبیه‌ساز از اندروید 11 و اندروید 12L پشتیبانی می‌کند و از این جهت از بسیاری از رقبای خود به‌روزتر است و به همین دلیل در آن امکان اجرا و نصب اکثر بازی‌ها و اپلیکیشن‌های جدید وجود دارد. با این حال نصب کردنش مثل سایر شبیه‌سازها خیلی ساده نیست و همچنین مثل ناکس یا بلواستک، ویژگی‌های مخصوص گیم زیادی هم ندارد. اما اگر مرحله نصب را با موفقیت پشت سر بگذارید، می‌تواند بهترین شبیه ساز اندروید برای لپ تاپ شما باشد.

10. برنامه شبیه ساز لپ تاپ MuMu Player

برنامه شبیه ساز لپ تاپ

  • نقاط قوت: امکانات گیمینگ قابل توجه، پشتیبانی از اندروید 9، ارائه یک نسخه سبک برای کامپیوترهای ضعیف، رابط کاربری ساده
  • نقاط ضعف:

شبیه ساز برای کامپیوتر MuMu Player یکی دیگر از شبیه‌سازهای گیمینگ است که می‌توانید مدنظر داشته باشید. این شبیه‌ساز توسط استودیو NetEase، سازنده عناوین محبوبی مثل Onmyoji و Vikingard، منتشر شده است و در آخرین نسخه خود از اندروید 9 پشتیبانی می‌کند. این شبیه ساز همچنین یک نسخه سبک‌تر به‌نام MuMu Nebula نیز دارد که برای کامپیوترهای ضعیف و رده‌پایین عرضه کرده است.

همچنین بخوانید :

در این شبیه‌ساز شما به یک نوار ابزار در پایین صفحه دسترسی دارید که عملکرد آن شباهت زیادی به LDPlayer و MeMU Play دارد. می‌توانید علاوه بر نصب فایل‌های APK و گرفتن اسکرین‌شات، ویدیو از صفحه ضبط کنید یا کلیدها را شخصی‌سازی کنید. این شبیه‌ساز حتی از گیم‌پد نیز پشتیبانی می‌کند.

  • دانلود شبیه‌ساز اندروید MuMu Player برای: ویندوز

سوالات متدوال

حذف‌شده:

1. بهترین شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر کدام است؟

بلواستکس و ناکس‌پلیر در حال حاضر از بهترین نرم افزار های شبیه ساز اندروید برای لپ تاپ هستند که می‌توانید روی ویندوز نصب کنید.

2. سبک ترین شبیه ساز اندروید برای ویندوز 10 کدام است؟

شبیه

سخن پایانی

در این مطلب با چندین نمونه از برنامه های شبیه ساز لپ تاپ آشنا شدیم. آیا شما هم از شبیه سازهای اندروید استفاده می‌کنید؟ از نظر شما بهترین گزینه برای دانلود شبیه ساز اندروید برای ویندوز 11 کدام برنامه است؟ اگر شبیه‌ساز دیگری را می‌شناسید که در فهرست ما به آن اشاره نشده، می‌توانید آن را با ما در بخش کامنت‌ها در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402